Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allahin emirleri

Allahin emirleri
0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
ALLAHIN EMİRLERİDikkat Ayet: Gök yerinden söküldüğü zaman, cehennem kızıştırıldığı zaman o gün kişi kaçacak kardeşinden, anasından, babasından, zevcesinden, oğlundan O gün bir takım yüzler var fakat, o gün pırıldar, güler, sevinir Bir Takım yüzlerde kararır Güneş dürüldüğü ve ziyası söndürüldüğü zaman, yıldızlar bulanıp düştüğü süre, dağlar yürütüldüğü, toz duman olduğu süre bütün denizler kaynayıp birbirine karıştığı vakit, ruhlar bedenlerle çiftleştiği vakit, kabirler deşildiği zaman cennet müminlere yaklaştırıldığı zaman, defterler hesap için açıldığı vakit (Sayfa 587) Ayet: Hakikat göklerin ve yerin yaratılışında gece ile gündüzün birbiri ardınca gelişinde ve uzayıp kısalmasında pak hafıza sahipleri için elbet ibret verici deliller vardır Onlar o akıl sahipleri böylece insanlardır fakat ayakta iken otururken yanları üstünde yatarken (defalarca) Allah ’ı hatırlayıp anarlar (Ali imran 190191) Ayet: Kim Rahman (Allah) ın zikrinden körlük ile yüz çevirirse (bundan böyle) biz ona bir iblis musallat ederiz O onun arkadaşı olur (49336) Ayet: Allah (CC) buyuruyor ancak ; Sonradan arkalarından o kadar fena bir cins geldi ki namazı bıraktılar, şehvetlerine uydular, işte bunlar da azgınlıklarının cezasına uğrayacaklardır Cehennemde (gayya) vadisini boylayacaktır (Meryem Suresi 59) Allah(CC)namaz kılmayanları sevmez, darda kaldıklarında bir felakete uğradıklarında takviye etmez dualarını kabul etmez Ama şuurlu namaz kılanları sever ve defalarca yardımcı olur Namazsızları ebediyen hiç çıkmamak üzere cehenneme atabilir Dünyada her milletin dini vardır, kimileri kiliseye gidiyor, hıristiyanlar yahudiler her insanlar Allah ’a inanıyor ve dua ediyor Namazsız ölünce namazsıza soracak Allah; Namazı emrettiğimi duydun mu? duydum diyecek Ezanları duydun mu? duydum, Peygamber, kitap gönderdim duydun mu? duydum neden emrime karşı geldin pek ya sonrası belirli ne olacağını kesinkes Allah bilir Fakat çok büyük ve dehşet azaplar çektireceğini Kuran da ve Peygamberimiz vasıtasıyla bildiriyor Allah şuurlu namaz kılanları fazla sever ve her zaman muavin olur sonunda da ölümsüz cennetine ebediyen gönderir Namaz kılmayanı insanlarda asla elbette sevmez, yalnız menfaatleri icabı seviyor gibi yüze tutak yaparlar Menfaatleri olmasa onu da yapmazlar Namaz insanda (YÜREK, AKIL, RUH) dengesini sağlar namaz kılınmadı mı insanda ama ruhi denge bozulur, başaşağı olur O insanın muvazenesi kaybolur Her şey karma girift olur Allah namazsızı mezarda yılanlar akrepler veya daha korkunç cezalarla cezalandıracak Akla hiç gelmedik dehşet azaplarla namazsız namaz kılmadığı için imansız kafir olarak ölebilir Şuurlu namazlının böyle bir korkusu yoktur Namazsızı sevgili Peygamberimiz hiç sevmez ve hatta sahip bile çıkmaz Mahşer gününde namazsızlara şefaat etmez o zaman namazsızlar pek bir feryat edecekler fakat sözde gökler inleyecek yazık diyecekler fakat eyvahlar hiç işe yaramayacak namazlıları sevgili Peygamberimiz bağrına basacak, sevgili ümmetim diyecek, namazsızlara ise hiç sahip çıkmayacak o süre sen kimden yardım alacaksın, kim kurtaracak cevabını ver bakalım
*

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt