Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah'a inanmıyorum dedi !

Allah'a inanmıyorum dedi !
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allaha İnanmıyorum Dedi!! Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal trasi için berbere gitti Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbet basladilar
Degisik konular üzerinde konustular Birden Allah'la ilgili konu açildi

Berber: Bak adamim, ben senin söyledigin gibi Allah'in varligina inanmiyorum

Adam: Peki neden böyle düsünüyorsun?

Berber: Bunu açiklamak çok kolay Bunu görmek için disariya çikmalisin Lütfen bana söylermisin, eger Allah olsaydi, bu kadar çok hasta insan olurmuydu, terkedilmis çocuklar olurmuydu? Allah olsaydi, kimse aci çekmezdi Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum

Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir konuya girmek
istemedigi için cevap vermedi Beraber isini bitirdikten sonra disari çikti Tam o anda caddede uzun saçli bir adam gördü Adam bu kadar daginik göründügüne göre tras olmayali uzun süre geçmisti Adam berber dükkanina geri geldi
Adam: Biliyor musun ne var, bence berber diye bir sey yok

Berber: Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim, berberim

Adam: Hayir, yok Çünkü olsaydi, caddede yürüyen saçli ve sakalli adamlar olmazdi

Berber: Himmm Berber diye birsey var ama; onlar bana gelmiyorlarsa, ben ne yapabilirim ki?

Adam:Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? Iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni bu !

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt