Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allaha İnanç Şüphesi (Lütfen cevap yazın kardeşlerim)

Allaha İnanç Şüphesi (Lütfen cevap yazın kardeşlerim)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben birgün evrim tartışması yerine maymun beyninin irileşip insan beyni kadar mükemmel bir beyin olamaz yazdımBana ordan bir doktor (şeytan gönderdi heral bu adamı) herşey düşündüğün gibi değil,evrimin olup olmadığını anlamak için hayatın boyunca kitaplar okumalısın dediArdından evrim herşeyi tesadüf diye anlatıyor buna nasıl inanıyorsun dediğimde tesadüf değil dediBir zarı attığımızda 2gelmesi de tesadüftür,olay bunun gibidir dediBiz de cennete gitmek isteriz ama materyalistler haklı galiba dediOndan beridir şüpheliyim
Bu adamın yiğeni var onunla dün konuşuyordumYiğenine allahı azot ve oksijen oranı ile anlatmıştımo da bana oksijen oranı yüzde 97 olduğunda da olabilen varlıklar vardır dediMilyarlarca yıl geçti ve oran 21 olduBiz de bu orana ayak uyduran canlılar olduk dediKafam öle bi karıştı ki Şüpheli olduğum halde gene şunu derimAllahım bana yardım et
Lütfen bana bu insan beyni,zarla alakalı tesadüf durumu ve oksijen oranı olaylarını açıklayınİnancımın yüzde 100 olmasını çok istiyorum eskisi gibi

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt