Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah vahiy göndermeseydi nasıl problemler yaşanırdı

Allah vahiy göndermeseydi nasıl problemler yaşanırdı
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Eğer Allah göre vahiy gönderilmeseydi ne gibi problemlerle karşılaşılırdı

Cevap: Allah vahiy göndermeseydi nasıl problemler yaşanırdı

Allah Evrendeki en büyük sorumluğu insana yüklemiştir İnsanın bu sorumluluğu tamamen yerine getirebilmesi için, Allah'ın yardım ve desteğine ihtiyacı vardır Vahiy insana yol belirten bir ışık, bir rehberdir İnsanı vahiy yolu ile iyi, güzeli ve doğruyu bulabilir ve yanlışlıklardan kurtulabilir

Vahiy toplum içinde ortaya çıkan sorunlara aleyhinde çözüm önerileri getirmiştir Böylece ırk vahiy yolu ile eğitilmiş ve yönlendirilmiştir Yanlışlıklar vahiy ışığında düzeltilmiş, doğru davranışlar teşvik edilmiştir Eğer vahiy gönderilmeseydi bunların bütün tersi olacak ve toplumda rahat ve adaleti tesis etmek basit olmayacaktı *

Similar threads

Allah neden vahiy göndermiştir? Allah vahiy göndermek suretiyle insanlara büyük bir lütuf, yardım ve yardım sağlamıştır Ulu Rabb'imiz, insanı bilme, düşünme gibi yetenekler vererek varlıkların en şereflisi, en mükemmeli olarak yaratmıştır Bunun karşılığı olarak da insandan kendisinin halifesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Eğer Allah tarafından vahiy gonderilmeseydi ne gibi problemlerle karşılaşılırdı Cevap: Allah vahiy gondermeseydi nasıl problemler yaşanırdı Allah Evrendeki en buyuk sorumluğu insana yuklemiştir İnsanın bu sorumluluğu tam olarak yerine getirebilmesi icin, Allah'ın yardım ve desteğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Allah Niçin Vahiy Yolladı Vahiy Ulu Allah'ın emirlerini, yasaklarını ve öğütlerini direkt veya melek aracılığıyla peygamberlerine bildirmesidir Allah, kutsal kitaplarını vahiy yolu ile bildirmiştirAllah millet arasından seçmiş olduğu peygamberleri aracığıyla insanlara seslenmiş ve mesajlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Allah nicin vahiy gondermiştir? Allah vahiy gondermek suretiyle insanlara buyuk bir lutuf, yardım ve destek sağlamıştır Yuce Rabb'imiz, insanı bilme, duşunme gibi yetenekler vererek varlıkların en şereflisi, en mukemmeli olarak yaratmıştır Bunun karşılığı olarak da insandan kendisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Allah Neden Vahiy Gonderdi Vahiy Yuce Allah'ın emirlerini, yasaklarını ve oğutlerini doğrudan doğruya veya melek aracılığıyla peygamberlerine bildirmesidir Allah, kutsal kitaplarını vahiy yolu ile bildirmiştirAllah insanlar arasından secmiş olduğu peygamberleri aracığıyla insanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt