Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah sevgisi ile ilgili şiirler

Allah sevgisi ile ilgili şiirler
0
275

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Allah aşkı ile ilgili şiirler,Allah sevgisiyle ilgili şiir

ALLAH SEVGİSİ

Kim çıkarır sabah erkenden,
Dünyamıza ışık veren güneşi?
Gece vakti denizlere serpilen,
Ay doğuyor; kim yapıyor bu işi?

Kışın kuru sandığımız fidana,
Baharda kim yeşillikler giydirir?
Bülbül öter, yuva yapmış ormana,
Bu sedayı ona acep kim verir?

Vatan, ahali ne demektir bilmeden,
O sevgiyi kalbinize kim verdi?
Babanızdan hoş bir şey isterken,
Gönlünüze kim koyuyor ümidi?

Akşamüstü karanlıklar içinden,
Milyonlarca yıldızı kim parlatır?
İşte tüm bu şeyleri düşünen
Yapan, eden, yaratan defalarca Allah'tır

İbrahim Alâattin GÖVSA

Allah Sevgisi

Hoş duygularla yoğruldum
Mayası tuzu Allah sevgisi
Ta ezelden kalbimden vuruldum
Aslı özü Allah sevgisi

Ayrıca tutuşurum hem yanarım
Yaşarım içten içe kanarım
Korkarım hiddetinden donarım
Ateşi közü Allah sevgisi

Bilirim çoktur günahım
Her işimde olur eyvahım
Rahmetin olsun Allahım
Kurtarır bizi Allah sevgisi

İznin olmadan kıpırdamaz yaprak
Yeşillik vermez onsuz toprak
Başka duygular bizden olsun ırak
Sarsın hepimizi Allah sevgisi

Ali Alper Durmuş *

Similar threads

Allahla ilgili şiirler Allah şiirleri En hoş Allah şiirleri Allah konulu şiirler Allah Desin Allah kulunu darlatmaz Yeterki kul Allah desin Yolunu açar zorlatmaz Yeterki kul Allah desin Allah diyen yanmaz narda İhsan yetişir ard arda Her iki cihanda kârda Yeterki kul Allah desin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
296
İBRAHİM ALAADDİN GÖVSA (18891949) 1889 senesinde İstanbul ’da doğdu Ilk öğrenimine İstanbul ’da ŞemsülMaârif özel okulunda başladı Orta öğrenimini Vefâ ve Trabzon idâdîlerinde tamamladı 1907 senesinde Mektebi Hukuka girdi 1910 yılında mezun oldu Bir yıl Adliye Nezaretinde memurluk yaptı Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Vatan sevgisi hakkında şiirler Bu topraklar ustunde Benim yuvam her bucak Vatanımdan bir parca, Şehir veya koy, bucak Doğudaki bir yerin, Batımızdan farkı ne? Ha guneyde Adana, Ha kuzeyde, Edirne Ağlayanla ağlarım Gulenlerle gulerim Onlardır sevincim, Onlardır kederim İsmail...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Vatan sevgisi hakkında şiirler Bu topraklar üstünde Benim yuvam her bucak Vatanımdan bir parça, Şehir Halkı veya köy, bucak Doğudaki bir yerin, Batımızdan farkı ne? Ha güneyde Adana, Ha kuzeyde, Edirne Ağlayanla ağlarım Gülenlerle gülerim Onlardır sevincim, Onlardır kederim İsmail...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Allahla ilgili şiirler Allah şiirleri En guzel Allah şiirleri Allah konulu şiirler Allah Desin Allah kulunu darlatmaz Yeterki kul Allah desin Yolunu acar zorlatmaz Yeterki kul Allah desin Allah diyen yanmaz narda İhsan yetişir ard arda Her iki cihanda karda Yeterki kul Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,331Kullanıcılar
yunus091Son üye
Üst Alt