Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah Rasulu'nun gece teheccude kalkınca yaptığı dua..

Allah Rasulu'nun gece teheccude kalkınca yaptığı dua..
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Allah Rasulu'nun gece teheccude kalkınca yaptığı dua Sevgili Peygamberimiz'in teheccud namazında yaptığı dua ALLAH'ım! hamd Sanadır Sen göklerin, yerin ve onlarda bulunanın nurusun Hamd sanadır Sen; göklerin, yerin ve onlarda bulunanın efendisisin Hamd sanadır Sen göklerin, yerin ve onlarda bulunanın Rabbisin hamd sanadır göklerin,yerin ve onlarda bulunanın mülkü sana aittir hamd sanadır Sen, gklerin ve yerin hükümdarısın hamd Sanadır Sözün adalet ve sana dönüş haktır Cennet ve cehennem haktır Muhammed (sas) adalet ve kıyamet haktır ALLAH'ım! Sana teslim oldum; Sana tevekkül ettim, Sana iman ettim ve tevbe edip Sana döndüm Senin düşmanını düşman edindim ve Senin hükmüne başvurdum dar ve anlaşılır yaptığım ve yapacağım amellerimi bağışla öne geçiren ve geriye doğru bırakan Sensin Senden diğer ilah yok Sen, benim ilahımsın Senden başka ilah yok​  

Similar threads

Teheccüde Kalkınca Okunacak Duâ teheccüdde okunacak dua teheccüdde okunacak dualar 1548184057 1548184057 teheccudekalkincaokunacakdu5c543dd731f72teheccudekalkincaokunacakdu5c543dd731f72 teheccudekalkincaokunacakdu5c543dd731f72 Teheccüde Kalkınca Okunacak Duâ​ 1548184057...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
teheccude kalkma duası teheccude kalkınca okunacak dua teheccude kalkma duası teheccude kalkma duası arapca teheccude kalkma duası okunuşu: Allahumme lekel hamdu ente feyyimussemavati ve'l ardi vemen fihinne ve lekel hamdu ente nurussemavati ve'l ardi vemen fihinne ve lekel hamdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
PEYGAMBER EFENDİMİZ HZMUHAMMED (SAV) İN DİLİNDEN DUALAR 1)Allahım! Sapıklığa düşmekten ya da düşürülmekten ayağımın kaymasından veya kaydırılmasından zulmetmekten veya zulme uğramaktan cehalete düşmekten ya da cahil bırakılmaktan sana sığınırım Tirmîzî (3152) ; İbni Mâce (2336) 2)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Teheccude Kalkanın Okuyacağı Dua Teheccude Kalkan Kimsenin Okuyacağı Dua ve anlamı Allahumme lekel hamdu ente kayyimus semavati vel ardı ve men fihinne ve lekel hamdu leke mulkus semavati vel ardı ve men fihinne ve lekel hamdu ente nUrus semavati vel ardı ve men fihinne ve lekel hamdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
PEYGAMBER EFENDİMİZ HZMUHAMMED (SAV) İN DİLİNDEN DUALAR imageshzmuhammedsavdilindendualar5afdf3ec1d443 1)Allahım! Sapıklığa duşmekten veya duşurulmekten ayağımın kaymasından veya kaydırılmasından zulmetmekten veya zulme uğramaktan cehalete duşmekten veya cahil bırakılmaktan sana sığınırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt