Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ALLAH`ını GERÇEKTEN SEVEN Baksın Lütfen ?

ALLAH`ını GERÇEKTEN SEVEN Baksın Lütfen ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Ataistlere ALLAH ın Varlığını Kanıtlamaya Çalışıyorum Yüzlerce Soru Soruyorlar yetişemiyorum Sizde Üye Olup Bana Yardımcı Olurmusunuz ?

Yoğun Tepkilerden Dolayı Kaldırıldı

Similar threads

Soru 1 : İman nedir? Cevap : Allah (cc)’ın dinini, Rasulüllah (sav)’in getirdiği tüm şeyleri kalp ile kabul edip dil ile tasdik etmektir Soru 2 : İmanın şarları nelerdir? Cevap : Allah (cc)’a, ine, Kitaplarına, Peygamberlerine, Ahiret gününe, kaza ve kadere, hayır ve şerrin Allah’tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ALLAH’A İNANMAYI, ALLAH’IN VARLIĞINI KABUL ETMEYE İNDİRGEMEK ‘Allah’ın varlığına inanmak’ ifadesi yanlış bir kullanımdır Doğrusu, ‘Allah’ın var olduğunu kabul etmek’, ‘Allah’ı tanımak’ veya “Allah’ı bilmek olmalıdır ‘Allah’ın varlığını inkâr etmek’ ifadesi de yanlış bir kullanımdır Doğrusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Allah Korkusu Aklın, Dürüstlüğün ve Sevginin Temel Nedenidir Allah korkusu, bir insan için hem imanının çok keskin bir göstergesi hem de onun ebedi hayatını belirleyecek çok önemli bir özelliktir İnsan, ancak ve ancak Allah’tan korkup sakınırsa ahiretteki sonsuz cennet hayatına kavuşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Bizim bütün problemimiz arkadaşlar, biz İslamiyet’ten iyice uzaklaştık, dedemizin, ninelerimizin dini üzerine bir dine girdik gibi görülüyor Adam bazen saçma sapan bir davranışta bulunuyor, namazlarda garip garip hallere bürünüyor, niçin yapıyorsun diye sorduğumuzda ise ‘’ Benim dedem öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Soru 1 : Peygamber Efendimiz (sav)’i hayatında, müslüman olarak görüp ve müslüman olarak vefat eden mübarek insanlara ne ad verilir? Cevap : Sahabe Soru 2 : Tabiin kime denir? Cevap : Sahabeleri gören kimseye tabiin denir Soru 3 : Tebeut Tabiin kimlere denir? Cevap : Tabiini gören...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt