Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah Gizleneni de acığa Cıkanı da Bilir Hakkında Ayetler

0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Bir şeyi acığa vursanız da, gizleseniz de şuphe yok ki Allah, her şeyi gayet iyi bilmektedir
Ahzab : 54

Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı kazanmak icin cıkmışsanız, benim de duşmanım, sizin de duşmanınız olanlara sevgi gostererek, gizli muhabbet besleyerek onları dost edinmeyin Oysa onlar, size gelen gerceği inkar etmişlerdir Rabbiniz Allah'a inandığınızdan dolayı Peygamber'i de sizi de yurdunuzdan cıkarıyorlar Ben, sizin saklı tuttuğunuzu da, acığa vurduğunuzu da en iyi bilenim Sizden kim bunu yaparsa (onları dost edinirse) doğru yoldan sapmış olur
Mumtehine : 1

Goklerde ve yerde olanları bilir Gizlediklerinizi ve acığa vurduklarınızı da bilir Allah kalplerde olanı bilendir
Tegabun : 4

Sozunuzu ister gizleyin, ister acığa vurun; bilin ki O, kalplerin icindekini bilmektedir
Mulk : 13

Similar threads

Kafirler dost edinmez hakkında ayetler Ey iman edenler! Muminleri bırakıp da kafirleri dost edinmeyin; (bunu yaparak) Allah'a, aleyhinizde apacık bir delil mi vermek istiyorsunuz? Nisa : 144 Ey iman edenler! Eğer kufru imana tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve kardeşlerinizi (bile) veli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Allah Gizleneni de açığa Çıkanı da Bilir Hakkında Ayetler Bir şeyi açığa vursanız da, gizleseniz de şüphe değil fakat Allah, her şeyi gayet iyi bilmektedir Ahzâb : 54 Ey iman edenler! Eğer benim yolumda savaşmak ve rızamı için çıkmışsanız, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Allah her şeyi bilir ( ilim ) hakkında ayetler O, yerde ne varsa hepsini sizin icin yarattı Sonra (kendine has bir şekilde) semaya yoneldi, onu yedi gok olarak yaratıp duzenledi (tanzim etti) O, her şeyi hakkıyla bilendir Bakara : 29 (Bunun uzerine Ey Adem! Eşyanın isimlerini meleklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Allah Gizliyi de Aşikarı da Bilir Hakkında Ayetler Onlar bilmezler mi ki, gizlediklerini de acıkca yaptıklarını da Allah bilmektedir Bakara : 77 Allah, gizlediğinizi de acıkladığınızı da bilir Nahl : 19 Hic şuphesiz Allah, onların gizleyeceklerini de acıklayacaklarını da bilir O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Resul Resulullah ( sav) hakkında ayetler Yoksa siz de (ey muslumanlar), daha once Musa'ya sorulduğu gibi peygamberinize sorular sormak mı istiyorsunuz? Kim imanı kufre değişirse, şuphesiz dosdoğru yoldan sapmış olur Bakara : 108 İşte boylece sizin insanlığa şahitler olmanız, ResUl'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt