Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alıştım Sana Birtanem Notaları

Alıştım Sana Birtanem Notaları
0
130

Similar threads

ismail yk psikopat albumu alıştım sana şarkı sozu ismail yk alıştım sana şarkı sozu Canim sevgilim gittigin gunden beri Yalnizim inan yoklugun belli Sadece seni seviyorum demek yetmiyor Canim kollarinda olmak istiyor Artik bende gonul serserisiyim Sana asigim cok seviyorum Bak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Alıştım sana birtanem Alıştım hergun gormeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyanığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alışmak bir yara bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım boşluğu sarıyor Alıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Alıştım sana bir tanem Alıştım her gun gormeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alışmak bir yara bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Emre Aydın Alıştım Susmaya şarkı sozu Cok zor bazen avaz avaz susmak saklanmak kendine kendinden vazgecmişken Cok zor bazen belkiler biriktirmek ve sana tutunmak hem de sana rağmen uşursen soyle hemen icimin camları kapansın bıraktım oyle kalsın bizim gibi darmadağın beni sevmediğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
İsmail YK Sanma Sana Donerim İsmail YK Sanma Sana Donerim şarkı sozleri İsmail YK Sanma Sana Donerim şarkı sozu Alıştım yokluğunua hasret nedir bilirim eğer yolum duşerse sanma sana gelirim alıştım yokuluğuna hasret nedir bilirim eğer yolum duşerse sanma sana donerim Alıştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt