Alişan Seni Azıcık Fazla SevdimŞarkısının Sözleri 2019 Bu sayfa; Alişan Seni Azıcık Fazla SevdimŞarkısının Sözleri 2019 konusu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir süredir beklenen albümü Seni Birazcık Pozitif Sevdim'i çıkaran Alişan'ın Seni Birazcık Pozitif Sevdimşarkısının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 1549245667 1549245667 alisansenibirazfazlasevdimsarkisininsozleri20195c579ce7cc833alisansenibirazfazlasevdimsarkisininsozleri20195c579ce7cc833alisansenibirazfazlasevdimsarkisininsozleri20195c579ce7cc833 İsyanım Allah a Yok Haşa Muhtemel Mü Söyle Kendinden Diğer Kimseyi Üzdün Mü Sadece Seni Biraz Artı Sevdim İster Alın Yazısı Koy ismini, ister Kader Silsemde Çıkmayacak Kalbimden Adını Dedim Ya Seni Azıcık Fazla Sevdim Yok Ancak Böylece Bir Aşk Dünyada Defalarca Güllük Güneşlik Kasırga Koparken Durmalı Atakta Dimdik Aç Kapıyı Ben Geldim Geçmişte Ne Varsa Silip Geçmeye Aç Kapıyı Ben Geldim Bir Kez Ant Ettim Seni Sevmeye Aç Kapıyı Ben Geldim Geçmişte Ne Varsa Silip Geçmeye Aç Kapıyı Ben Geldim Bir Kere Yemin Ettim Seni Sevmeye