Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aliens: Fireteam'den 25 Dakikalık Oynanış Görüntüsü Geldi

Aliens: Fireteam'den 25 Dakikalık Oynanış Görüntüsü Geldi
0
53

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
content_6041eb55ed39f_70779.jpg

Hayatımı "zevkler ve renkler tartışılmaz" sloganı üzerine kurmuş biri olduğum için kimseyi tercihlerinden ötürü yargılamam mümkün değil. Fakat konu Alien efsanesinin oyunlarına geldiğinde ben bile bir yol ayrımına düşüyorum. Yılların fiyaskoların ardından karşımıza çıkan Alien: Isolation, bana sorarsanız, seriyi en iyi şekilde yansıtan oyunlardan biri olmuştu. Fakat görünüşe göre seri eski günlere doğru bir yolculuğa çıkacak.

Aliens: Fireteam aslında Colonial Marines'in yapmak isteyip yapamadığı her şeyi bünyesinde barındırmak isteyen bir oyun. IGN ekibinin 25 dakika boyunca oynama şansı bulduğu oyunda temel mekanikleri inceleme ve oyunun arkasındaki fikri öğrenme şansı buluyoruz. Yine de aynı Colonial Marines'de olduğu gibi odağımız korku değil, aksiyon olacak.

Left 4 Dead'e bir hayli benzeyen Aliens: Fireteam'de üç kişilik ekipler ile oyuna giriyoruz. Video içerisinde istenildiği takdirde tek kişilik olarak da oynanabileceği söylense de Fireteam'de yapay zeka da olsa yanınızda 2 kişi bulunacak. Yani yalnız başınıza bu klostrofobik ortamın tadına varamayacaksınız.

25 dakikalık oynanış videosunda sürekli olarak üzerimize xenomorph'ların geldiğini görüyoruz. Aynı şekilde bulunduğumuz bölgedeki android'ler de bize karşı bilenmiş durumda. Video içerisinde çeşitli silahların çalışma prensiplerini inceleyebiliyoruz. Hatta bu silahların bir kısmı direkt filmlerden alınmış durumda.

Yine de gönlüm aksiyon dolu değil, bizleri kemiklerimize kadar titretecek bir korku oyunu isterdi...

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt