Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ali Atay Yalan Sozleri

Ali Atay Yalan Sozleri
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Leyla ile Mecnun Ali Atay Yalan şarkı sozu
Ali Atay Yalan şarkısı sozleri

Ali Atay Yalan şarkısının sozleri

Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın
Belki de ne bileyim ben

Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın
Neredeyim biliyorum ben

Yalan Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan
Yalan Kim ne dediyse, ne duyduysam yalan

Duramaz ki yanan, bulamaz ki arar
Duruyorum ben

Yalan Ne diyorsam ne duyduysam hep yalan
Yalan Kim ne dediyse, ne duyduysam yalan

Bilirsen unutamazsın, aşikarı saklayamazsın
Kimdeyim arıyorum ben

Sorarsan acamazsın, kurursan damlayamazsın
Belki de kuruyorum ben

Similar threads

Ali Atay Yalan sozleri Leyla ile mecnun yalan şarkısı sozu Ali Atay Yalan şarkı sozleri Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim Biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep yalan Yalan kim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Leyla ile Mecnun Ali Atay Yalan şarkı sözü Ali Atay Yalan şarkısı sözleri Ali Atay Yalan şarkısının sözleri Düşerken duramazsın, susarken anlatamazsın Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın Neredeyim biliyorum ben Yalan Ne diyorsam ne duyduysam daima yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Leyla İle Mecnun Yalan Şarkısı Sozleri Leyla İle Mecnun Sezon Final Şarkısı Yalan Sozleri Ali Altay Yalan Duşerken duramazsın, susarken anlatamazsın, Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın, bıraksan bulamazsın, Nerdeyim biliyorum ben Yalan ne diyorsam ne duyduysam hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Ali Altay Yalan Şarkısı sozleri leyla ile mecnun sezon finalinde calan şarkının sozleri leyla ile mecnun dizisinin sezon finalinde calan Yalan şarkısı Ali Atay Yalan Leyla ile Mecnun Sezon Finali Şarkısı Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de Ne bileyim ben Uzaksan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yalan Şarkı Sozleri Duşerken duramazsın Susarken anlatamazsın Belki de ne bileyim ben Uzaksan duyamazsın Bıraksam bulamazsın Nerdeyim biliyorum ben Yalan ne diyorsan ne duyduysam yalan Yalan kim ne dediyse ne duyduysan yalan Bilirsen unutamazsın Aşikarı saklayamazsın Kimdeyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt