Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alev alev yanıyor her yerim

Alev alev yanıyor her yerim
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ateş alev yanıyor her yerim Ateş gibi vücudum, Elim, ayağım, içim titriyor hasretinle, Canım acıyor, Ağlamak istiyorum, Avazım çıktığı dek bağırarak saatlerce, Bu nasıl bir şey böyle, Bu nasıl duygu böyle, Kendime egemen olamıyorum, Deprem oluyor bütün bedenimde, beynimde sanki, , Fakat titriyorum hala Yanında olmak İstiyorum, Hiç ayrılmamacasına, Koynunda uyuklamak istiyorum her gece, Üşüyorum, Güya sadece sen sarılınca , Kollarına alınca ısınacak gibiyim, ısınamıyorum bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum, Delirmek üzereyim, Sevgini istiyorum, yanımda olmanı istiyorum, Sadece benim olmanı istiyorum alinti  

Similar threads

imagesalev5add2286f0944 Alev Sonbaharın ilkbahara, hazanın yaza donuşumunu izliyorum yine hayretle ama herkesin beklediği gibi beklemiyorum ilkbaharı Sonbaharla ozdeşleşen ruhuma ilkbaharın neşesi ağır geliyor Ve kacmak istiyorum dunyanın sonbahar tarafına… Yaprakların kuruduğu, kuşların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
GÜller Sizdiran Bahar 1549030778 1549030778 gullersizdiranbahar5c54557e63d03gullersizdiranbahar5c54557e63d03 http:wwwfotokritikcomdokumanphotoshoparkaplantemizlemeimagesbaharson Bi gece daha sabaha döndü yeniden, Hafız'ın kabrine , Herat'a , Keşmir'e, Şiraz'a, İstanbul'a, Bağdat'a gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Seni sevmek istiyorumÇünkü; SENİ SEVMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ Adını dinlemek istediğimde titremek İçimdeki sevda telleri titriyor olucak Erimek su olup akacağım sözde sana Su olsam da sana akmak için yol bulurum ben Ayaklarının dibine göl olurum Sen bu aşk suyu ile yıkanırken Seni düşünmediğim tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
geceyi ve güneşi sana yazdım geceyi sana yazdım notaları geceyi sana yazdım şiiri şiir Topraklardan kalem; ağaçlardan kağıt yaptım üzerlerine milyonlarca defa SENİ SEVİYORUM yazdımAma yanılmışımBen seni sevmedim, sana taptım biricik AŞKIM Seni düşündüm, ağladımDarmadağın aynaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
ölmeni istiyorum Öl!Öl! Öl! 1549080113 1549080113 olmeniistiyorumololol5c551635ba4d0olmeniistiyorumololol5c551635ba4d0 http:img523imageshackusimg5235950ikkenavngivetsl3png ​Dişlerimi sıkarak gidiyorum Düşlerim etimi parçalayacak gibi Gidiyorum, gitmeleri harcayarak ayaklarımın aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt