Alev Alev  Feridun Düzağaç akor     Am  Alev ateş yanıyorum | Dm Bb  Am | Buzlarım çözülüyor aşka | Gm | (x2) Gardım düşüyor, tutamıyorum | Am Bb | Korkuyorum bakışların çarpınca bana|   Gm Dm C Birbirimize bir kaç aşk değin geç kalmış olmasaydık | Gm Dm C |  (x2) Defalarca yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık|  Am BbAteş alev yandığım içten | Am Bb | Küllerimden doğarmıyım sana dürüst | Dm C | Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim; | (N)  Bb | Sendeyim, | Dm | Al beni ne yaparsan yap| Bb Dm Al beni ne yaparsan yap!  Am  Dm  Bb  Gm  Am  Bb  Gm Dm C Sen ışığını arayan hoş güne bakan Gm Dm C Ben tozuna dumanına hasret bir ilgi çekici   Nakarat (x2)  Bb Dm Al beni ne yaparsan yap! (x3)     

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.