Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aldığımız eğitim geleceğimizi nasıl etkiler?

0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Geleceğimizi şekillendiren en onemli etken eğitimdir Herkesin saygı gosterdiği, sevilen, başarılı bir insan olmak, maddi ve manevi konularda sıkıntı cekmediğimiz, huzurlu bir aile yaşantımızın olduğu, sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorsak, eğitimimize onem vermemiz gerekir Hem kulturel, hem sosyal hemde mesleki gelişim icin iyi bir eğitim şarttır

Similar threads

Aldığımız eğitim geleceğimizi nasıl etkiler? Geleceğimizi şekillendiren en önemli etmen eğitimdir Herkesin hürmet gösterdiği, sevilen, başarılı bir insan almak, maddi ve manevi konularda can sıkıntısı çekmediğimiz, huzurlu bir aile yaşantımızın olduğu, sağlıklı bir yaşam yaşamak istiyorsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Cinsel eğitim nedir? Cinsel eğitim, çocuk ve ergenlere kadın ya da erkek olma, kadın ya da erkek olmakla ilgili algılar, cinsiyete ilişkin roller, kendi ve karşı cinsin özellikleri hakkında bilgi sahibi olma amacıyla verilen eğitimdir. Bebeklik döneminde aile içinde başlayan, ilkokul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Ataturk'un eğitimoğretim ile ilgili veciz sozleri Ataturkun sozleri ve vecizeleri nelerdir · Okullarda oğretim vazifesinin guvenilebilir ellere teslimini, memleket evladının, o vazifeyi kendine hem bir meslek, hem bir ideal sayacak ustun ve saygıdeğer oğretmenler tarafından yetiştirilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Milli Kulturun korunmasında dilin onemi Milli Kulturun korunmasında dilin onemi nedir Milli Kulturun ve Milli Birliğin Korunmasında Turk Dilinin On emi Milli Kulturun korunmasında dilin onemi hakkında bilgi Buyuk Onder Ataturk'e gore Millet, aynı kulturden insanların oluşturduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
2019 Kova burcu,2019 kova, 2019 kova burcu ozellikleri, KOVA BURCU images2019kovaburcu5adfe7b8965d7 Kariyerinizde ki başarılarınız sizi oldukca guclu bir konuma getiriyor Bu yıl mucadele etmekle gececek bir yıl olacak Riskli harcamalar yapmaktan kacınılmalı Ancak Şubat ve Mart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt