aldatılan sevgili giderkenn beni terkedecek olursan seninle gelebilir miyim o zaman seni nasıl terkediyor olacam sorması ayıp gitmeden önce son defa seni seviyorum der misin seni seviyor olsam gitmezdim dimi gözlerime bak ve kal gözlerine mi sığmam gizli kazanç beni öldür öyle git değil annem adam yerine koyarlar seni fazla sevdiğimi söylüyorum ama bana mı ona mı seni yeniden görebilecek miyim âmâ müsün beni bırakıp da gidemezsin iddiaya var mısın böyle bitmemeli nasıl bir şey isterdin parti verseydik mesela hı sensiz yapamam ben yapacak birisi bulunur merak etme sen kendimi öldürürüm 1549155242 1549155242 aldatilansevgiligiderkenn5c563baec382baldatilansevgiligiderkenn5c563baec382b http:vnetlogstaticcomv3001020sismiliescrygif isabet olur son defa dinle beni canlı müziği sevmem böylece güzelim her şeyi anlatabilirim lüzum değil ben bana kalırsa gördüm gözyaşı dökmek istiyorum niye yeni sevgiline kavuşacağın için sevincinden mi rezilin biriyim ben hay ağzını öpeyim seni haketmedim biliyorum ama lakin ödenti kaçırdın bu mu kalbimdeki saf sevgim sana aleyhinde hala daniel lama bunu duysa intihar eder reel aşkı sende buldum ben ne marifet lakin her şeye baştan başlayabiliriz geleceğe dönüş 3 sinemalarda sensizliği sevmiyorum ben yılın modası çabuk uyarsın merak etme gecelerim karanlık hemen sensiz edison dan destek iste ampul bu mektup sende kalsın olur mu niye postane almadı mı o güzelim aşk bitti mi şimdi ohoo reklamdayız aloo sen benim en büyük en büyük Türkiye oley oley oleyaldatilansevgiligiderkenn5c563baf7aa18gifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:aldatilansevgiligiderkenn5c563baf7aa18gifalt :yahoo: Yahoo :yahoo:aldatilansevgiligiderkenn5c563baf7aa18gifalt :yahoo: Yahoo :yahoo: özel baskı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.