Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aldanmak

Aldanmak
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattığını görse, Allahu Teala ona yardım eder Aldatan kahredilir ve aldatılan zafere erer Bir başka rivayete göre de; Rüyasında bir kimsenin kendisini aldattığını gören, işlerinde daima uyanık olmalıdır

Similar threads

*Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattigini görse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete görede; Rüyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini görebilen, islerinde daima uyanik olmalidir * * * *
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Aldanmak Bir kimse rüyada, birisinin kendisini aldattigini görse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete görede; Rüyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini görebilen, islerinde her zaman uyanik olmalidir  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bir kimse ruyada, birisinin kendisini aldattigini gorse, Allahu Teala ona yardim ederAldatan kahredilir ve aldatilan zafere ererBir baska rivayete gorede; Ruyasinda bir kimsenin kendisini aldattigini goren, islerinde daima uyanik olmalidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Af
Af Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH’IN sevgili kullarından birisi olduğunuzu size müjdeler Af dilemek, bir haksızlığa uğrayacağınız ve bundan duyacağınız üzüntü duyacağınız anlamındadır Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH’IN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
*Birisini affettiğinizi bakmak, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH'IN sevgili kullarından birisi olduğunuzu size müjdeler Affetme istemek, bir haksızlığa uğrayacağınız ve bundan duyacağınız endişe duyacağınız anlamındadır Birisini affettiğinizi görmek, işlediğiniz sevaplardan dolay ALLAH'IN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt