Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Albert Camus'tan Çok Güzel Anlamlı Sözler

Albert Camus'tan Çok Güzel Anlamlı Sözler
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Albert Camus'tan Çok Güzel Manalı Sözler Albert Camus Hoş Sözler Albert Camus Sözleri Sevgili melekler, Cezayirli ünlü yazan Albert Camus 'tan Albert Camus sözleri başlıklı konumuzda yazarın derlediğimiz en hoş sözlerini paylaşmak istiyoruzalbertcamustancokguzelanlamlisozler5c556985999f7alt 1549101441 1549101441 albertcamustancokguzelanlamlisozler5c556985c9027albertcamustancokguzelanlamlisozler5c556985c9027 albertcamustancokguzelanlamlisozler5c556985c9027 İnsanların bütün mutsuzlugu,kendilerini kalenin sessizliginden koparan,kurtuluş bekleyişi içinde surlara atan umuttan gelmektedir Çekip gidene her şey mizah, kalıp bekleyene her şey şiirdir Oldum muhtemel içimde biri, var gücüyle hiçbir şey olmamaya çalışıyor… Her özgürlüğün ucunda bir YARGI vadır; işte bu yüzden özgürlüğün yükü çekilmez, çok ağırdır… İnsan, ne ise o olmayı reddeden tek yaratıktır İnsanın eninde sonunda alışamayacağı bir fikir yoktur Kendine bir anlam arayan tek varlık insandır Kışın en soğuk vaktinde, ben nihayet içimde yenemediğim bir yaz olduğunu öğrendim Acınacak Şey faydasız olunca, insan ondan bıkar usanır Yargı olmadan ahenk olmaz Aslına bakılırsa, isyanın kendisinde bir asalet yoktur, lakin bizden istediklerinde Aşılmaz bir duvarın önünde yaşamak köpekçe yaşamaktır Aşk, akıllı, aptal demeden, tüm insanlara bulaşan bir hastalıktır Basın hürriyeti, belki hürriyet fikrinin artan bir şekilde aşağılanmasından en fazla acı çekmiş olan hürriyettir Bir insan söylediklerinden çok, söylemedikleri ile insanlaşır Bir insanin tek başına mutlu olması utanılacak bir şeydir Bu dünyada en büyük kabahat İnsanların taşıdıklarından firar etmek değilse nedir? Dostlarım, derhal ben size büyük bir şey söyleyeceğim Sakın kıyametin kopmasını beklemeyin, o her gün kopmaktadır Ya zamanla birlikte yaşar ölürsün, ya daha ulu bir hayat uğruna zamanın dışına çıkarsın Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşısında kazanılan zaferlerin en büyüğüdür İnsanlarla uzun zaman yaşayamıyorum Sonsuzluğun payından bana biraz yalnızlık lüzum İnsanın parası varsa amaçlamak zorunda kalmaz Bu Nedenle zamanı satın alır Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar Yani para mutluluğu satın alır Ya tüm çırpınmalarını aşan daha yüksek bir anlamı vardır bu dünyanın, veya bu çırpınmalardan diğer hiçbirşey hakiki değildir  

858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt