Alanyali genc askini anlatirsa Seni görükena imanıma bişey çakıldı Ellerinde tentene çantası,üzerinde mor manto varıdı, belli ki nikah evinden geliyorudun yanında anangilde varıdı Seninde az bakasın varıdı emme Olmadı,Olamadı,Olamayorudu… Hergün eniş dibinden saldııımda moturu sizin evin yannaadar heycandan üç caarayı içiyordum sen duman olup uçuyorudun lakin ben defalarca sonunda izmarit oluyorudum… Bigün biyere dola galıcan emme hadi hayırlısı… Aşk dedikleri buudu heral aşaamüstlerini fazla severdim evinizin öönden geçerkene her aragazında bir heyecan yeni bi umut varıdı Boynum gopasoldudu oturmaodasının tül perdesine bakarkana eksik seninde bakasın vardı emme Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Hep sonunda patatiyi kafaya yiyen defalarca ben oluyorudum herseyi gabul ediyourdum emme bobaan o son söövmesi gulaamda zın zın zıngılayorru fakat genede ben seni seviyorunn diyebiliyorunn sekiz pileli hıdıra dikdirdiğim turkuaz pantolonum dalgalanırken,cavır yokuşu aşşa firene güç basıyordum,virajin aazında niçin mi bidenem? çünkü geç galıyordum,çöp dökme saatlerine Bütün yanıa geleen deyordum anangarı çıığırıı goveriyordu ikimizinde ödü sıdıyor sen eve dooru ben portakallığın arasına sıçırayordum… Az seninde gelesin vardı amma Olmadı,Olamadı,Olamayordu… Aaşam olunca bizimkilere sööledim ben Emineyi isteyorun dedim hangi Emine dediler? tangalıların emine dedim derke taaa bobam goca sofra bezinin altından böörüme dekmeyi bi godu bilmeyordumki boban ile bobamın vaktiyle iskelede dööştünü dekmenin acısı geçerdi belki emme bizimkisi bir İMKANSIZ AŞK hikayesine dönüşmüştü bile OLMADI,OLAMADI,OLAMAYORDU… Köşeyi dönsem ölüm,düz gitsem hayat gölgeler içindeyim sevgius
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.