Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alakanız Olmayan Bir Kızla Tanışmak...

Alakanız Olmayan Bir Kızla Tanışmak...
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet arkadaşlar ,

Ben lise 2'ye gidiyorum ve 9'lardan bi kızla tanışmak istiyorumKız duyduğuma tarafından baskı biriAma ben şu aşamada sadece tanışmak 23 muhabbet etmek istiyorumYani şu anlık herhangi bir niyetim yok diyebilirimAma gel gelelim kızla birbirimizi tanımıyoruz

Müşterek dost yöntemi dışarıda nasıl tanışabilirim ? Önerilerinizi bekliyorum

Teşekkürler

Similar threads

Ilk Olarak iyi forumlar arkadaşlar basit gelsin, Lafı uzatmadan başlıyayım,16 yaşındayım ve lise 1 e giden bir kızdan 9 aydır hoşlanıyorum ve nerde ne vakit görsek birbirimizi gözlerimin içine bakıyor bazen de gözlerini benden kaçırıyor ama ben türlü gidip tanışamadımAilem komşu yüzünden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Universiteye Hazırlık Skeci Universiteyi hedefleyen bir gencle bu yolun başında, koşmadan yorulan bir gencin karşılaşması ve kıyaslanması uzerine Mustafa: Nerde kaldı bu kız da ya! İşte geliyor Şimdi bununla tanışmak farz oldu (Ellerini kaldırır) Hey buyuk Allahım! (kızı gostererek) Boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Bit içimde! Bu hikaye fazla uzun nasıl başlasam bilmiyorum başladım dıyelimm nasıl bittirmeyelim daha ben hikayenın sonu bilmıyorumm belkide hiç bir süre bu hıkayenın sonu olmuyucak hiçbir vakit bitmiyicek nasıl anlatmalıyım içimdekini size anlattıkca bittermi bittirmiyim ya daha çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt