Akşam Karanlığı Şafak Vakti 2 Edward Cullen Replikleri Bu konu; Alacakaranlık Şafak Vakti 2 Edward Cullen Replikleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Alacakaranlık serisinin başlamasıyla birlikte bütün dünyayı saran vampirlik merakı bu yıl serinin son bölümü Şafak Vakti 2 ile sona erdi Akşam Karanlığı hayranlarını ziyadesiyle üzen bitişin ardından akıllarda son bölümde ki replikler kaldı Eğer siz de bu replikleri kaydederek ölümsüzleştirmek istiyorsanız işte size Edward Cullen Şafak Vakti 2 repliklerindne bazıları 1549098752 1549098752 alacakaranliksafakvakti2edwardcullenreplikleri5c555f05186a6alacakaranliksafakvakti2edwardcullenreplikleri5c555f05186a6 alacakaranliksafakvakti2edwardcullenreplikleri5c555f05186a6 Edward Cullen Replikleri: To Bella So beautiful
we are the same temperature now (Bellaya) Çok güzelsin bundan böyle aynı cisim sıcaklığındayız About Renesmee Shes my daughter (Renesmee hakkında) O benim kızım The Volturi think Renesmee is an immortal child Volturi Renesmeenin ebedi bir çocuk oolduğunu düşünüyor To the Denali Coven My familys in danger, I need your help (Denali Klanına) Ailem tehlikede, yardımınıza ihtiyacım var To Bella Just dont forget to move your shoulders so it looks like your breathing (Bellaya) Omuzlarını hareket ettirmeyi unutma böylece nefes alıyorsun gibi görünecek To Bella Bella, your stronger than me now Its your turn anekdot to break me I love you (Bellaya) Bella, şu an benden daha güçlüsün Beni kırma sırası sende Seni seviyorum To Bella Shes incredible
(Bellaya) O fantastik To Bella Wait, you need to get your thirst under control You need to hunt
(Bellaya) Bekle, Susuzluğunu denetim aşağı tutman gerekiyor Avlanman gerekli To Bella Close your eyes What do you hear? (Bellaya) Gözlerini kapat Ne duyuyorsun? To Bella Bella dont! (Bellaya) Bella yapma To Bella Bella Stop! Im sorry I didnt realize thered be people this far from the trails (Bellaya) Bella dur! Üzgünüm yola bu kadar uzak bir insanın olabileceğini farkedemedim To Bella Want to come meet our daughter? (Bellaya) Kızımızla gelip tanışmak istermisin? To Emmett Emmett, dont antagonize her, shes the strongest one in the house (Emmette) Emmet, onu tahrik, bu evdeki en kuvvetli birey o To Emmett Dont hurt yourself, Emmett (Emmette) Kendi canını yakma, Emmett
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.