Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alabalık Buğulama tarifi,Alabalık Buğulaması nasıl yapılır

Alabalık Buğulama tarifi,Alabalık Buğulaması nasıl yapılır
0
86

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Alabalık Buğulamasının yapılışı
Alabalık Buğulaması tarifi
Alabalık Buğulaması nasıl pişirilir

Alabalık Buğulaması
imagesalabalikbugulamatarifialabalikbugulamasinasilyapilir5ad46338b60be
Malzemeler
4 adet Alabalık (fileto edilmiş)
4 adet defne yaprağı
3 adet domates
3 adet carliston biber
15 adet limonun suyu
70 gr tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir)
250 gr mantar
1 corba kaşığı kapari turşusu
Tuz ve karabiber

Yemeğin Tarifi
Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir Alabalık filetoları domateslerin uzerine yerleştirilir Bakiye domatesler ise dorde bolunup balıkların aralarına yerleştirilir

Carliston biberler cekirdekleri cıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların ustune yerleştirilir İkiye bolunmuş mantarlar, bir corba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir

Limon suyu ve balıkların ust seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir

Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler

alıntı
 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt