Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aksaray'daki Halk Eğitim Merkezleri

Aksaray'daki Halk Eğitim Merkezleri
0
251

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aksaray'da Bulunan Halk Eğitim Merkezleri
Aksaray'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri

Aksaray ve İlcelerinde halk eğitim merkezi olarak ve akşam sanat okulu olarak hizmet veren 6 kurum bulunmaktadır Bunlar aksaray merkez halk eğitim merkezi ve ilcelerinde bulunan Ağacoren, eskil, guzelyurt, gulağac ve ortakoy halk eğitim merkezleri ile kultur ve mesleki eğitim branşlarında eğitim vermektedir
Aksaray'da bulunan halk eğitim merkezleri

AKSARAY ORTAKOY Halk Eğitim Merkezi

AKSARAY AĞACOREN Halk Eğitim Merkezi

AKSARAY ESKİL Halk Eğitim Merkezi

AKSARAY GULAĞAC Halk Eğitim Merkezi

AKSARAY GUZELYURT Halk Eğitim Merkezi

AKSARAY MERKEZ Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Similar threads

Aksaray'da Bulunan Ahali Eğitim Merkezleri Aksaray'daki Millet Eğitim Merkezleri İsimleri Aksaray ve İlçelerinde halk müziği eğitim merkezi olarak ve akşam sanat okulu olarak hizmet veren 6 kurum bulunmaktadır Bunlar aksaray merkez halk eğitim merkezi ve ilçelerinde yer alan Ağaçören, eskil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Nevşehir Halk Eğitim Merkezleri adres Nevşehirdeki Halk Eğitim Merkezleri telefon numaraları Acıgol Halk Eğitim Merkezi Aksaray CdNo:9 50140 3843112440 Avanos Halk Eğitim Merkezi Ataturk Cd No53 3845114175 Derinkuyu Halk Eğitim Merkezi Cunhuriyet Mh Namık Kemal İlk Oğr Ok Sk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Corum'daki Halk Eğitim Merkezleri Corum'daki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Corum'da bulunan Halk Eğitim Merkezlerinin listesi aşağıdadır CORUM İskilip Halk Eğitim Merkezi (ASO) CORUM Lacin Halk Eğitim Merkezi CORUM Mecitozu Halk Eğitim Merkezi CORUM Alaca Halk Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Uşak Halk Eğitim Merkezleri Uşak'taki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Uşak'ta bulunan Halk Eğitim Merkezleri isimleri aşağıdadır *UŞAK Eşme Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *UŞAK Karahallı Halk Eğitim Merkezi *UŞAK Merkez Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu *UŞAK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
309
Manisadaki Halk Eğitim Merkezleri İsimleri Manisadaki Halk Eğitim Merkezleri Hakkında Bilgi Manisadaki Halk Eğitim Merkezlerinin listesi aşağıdadır *MANİSA AHMETLİ Şehit Hasan Yarış Halk Eğitimi ve Bağımlı Mesleki Eğitim Merkezi *MANİSA AKHİSAR Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt