Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

akşam eve geldiğimde,günün yorgunluğunu hangi dua ile atmalıyım??

akşam eve geldiğimde,günün yorgunluğunu hangi dua ile atmalıyım??
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
akşam eve geldiğimde,günün yorgunluğunu hangi dua ile atmalıyım?? bitkinlik için dua dermansızlık duası 1548187310 1548187310 aksamevegeldigimdegununyorgunlugunuhangiduaileatmaliyim5c543a1b2dc82aksamevegeldigimdegununyorgunlugunuhangiduaileatmaliyim5c543a1b2dc82 http:wwwmumsemacomforumimagesmumsemagif Rasulullah (sas) akşam olunca şu duayı okurdu: Elhamdülillah geceye erdikmülk de Allah için geceye erdiAllah tan diğer ilah yokturTektir ortağı yokturMülk O nundurHamdlar O nadıro herşeye kadirdir Rabbim, bu gece olacak hayrı da,bundan sonra olacak hayrı da, Senden istiyorum Rabbim,bu gece olacak şerden de,bundan daha sonra olacak şerden de Sana sığınıyorum Rabbim,tembellikten,yaşlılığın kötülüklerinden Sana sığınıyorum Rabbim,cehennem azabından, mezar azabından da Sana sığınıyorum (Müslim,Zikir,75)  

Similar threads

Duanin Fazileti Ve Vakti DUANIN FAZİLETİ VE VAKTİ 1722 Nu'man İbnu Beşîr (radıyallâhu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm): Dua ibadetin kendisidirbuyurdular ve daha sonra şu âyeti okudular (Meâlen): Rabbiniz: ''Bana dua edin ancak size icâbet edeyim Bana ibadet etmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
ResUlullahın Yaptığı Bazı Dualar Peygamber Efendimizin Bazı Duaları Ya Rabbi, sana ve ResUlune itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle! Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmıyan ibadetten ve kabul edilmiyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Resulullahın duaları Nelerdir Resulullahın duaları nasıl okunur Resulullahın duaları hangileridir Resulullahın duaları Sual: Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hic gunah işlemediği halde, (Beni gunahtan, kufurden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? CEVAP Resulullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Resulullahın duaları Nelerdir Resulullahın duaları nasıl okunur Resulullahın duaları hangileridir Resulullahın duaları Sual: Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hiç günah işlemediği halde, (Beni günahtan, küfürden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? CEVAP Resulullah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Yüz kere: ????????? ????? ???????????? 1) “Allah’a hamdederek O’nu tüm noksanlıklardan tenzih ederim Müslim 42071 Yüz kere: ???????????? ????? ????????? ???????? 2) “Allah’tan mağfiret diler ve O’na tevbe ederim Buhari, Müslim On kere: ??????????? ????? ???????? ????? ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt