Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aklindan titrek sesim hiç gitmesin

Aklindan titrek sesim hiç gitmesin
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aklindan titrek sesim hiç gitmesin Yürüyordum ve yalnizligin sesiyle irkildigim bir gündü Aradigim ya da duymak istedigim bir ses vardi benzeri Düsünüyorum fakat düsünmekten yorgunum Anlamiyor, bulamiyorum Bir ses mi duydum, yahut yalnızca bir hayalden mi ibaretti Yürüyorum ve yalnizim Uzaktan bir dal gördüm Ve hatirladim, Tutunmam gereken daldi bu Aradıgim tek sey Tutuyorum sikica Ümitsizligin verdigi buruk bir aciyla Ve pat diye bire ne oldugunu anlamadan, Bir gölge yaklasti yanima Ve sinsice gözlerimin içine baka baka kirdi, hirpaladi Tutundugum tek daldi o Sonradan ayaklarimin dibine firlatarak arkasina bakmadan çekip gitti Ve saskinligin verdigi umutsuzlukla yere düstüm Agladim, agladim Ve yerimden öylece baka kaldim etrafa, Ve yine akiyor damlalar Beni üzmekten vazgeçmeden Sonra sesleniyorum! Damlalarla mücadele eden titreyen sesimle haykiriyorum Her gözyasi döktügünde benim ahim var onu hatirla diyorum Aklindan titrek sesim hiç gitmesin Ve aglayislara büründügün bir günde Tek söyleyecegin sözcük KESKEolsun alinti  

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt