Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aklına esmek ne demek

Aklına esmek ne demek
0
140

Similar threads

Aklına Esmek Deyiminin Anlamı Aklına Esmek Deyiminin Anlamı Nedir Aklına Esmek Deyimi ne Demektir Aklına esmek deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Daha once duşunmemiş olduğu şeyi birden yapmaya karar vermekBirden aklına esti, kalkıp sahile indi
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Aklına esmek anlamı, Aklına esmek deyiminin anlamı Aklına esmek : Daha önce düşünmemiş olduğu şeyi birden yapmaya karar belirlemek Aniden aklına esti, kalkıp sahile indi*
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Aklına gelmek deyimi, Aklına gelmek deyiminin anlamı Aklına gelmek : 1 Hatırlamak 2 Bir şeyi yapmayı duşunmek, tasarlamak Aklıma geldi, kalkıp babama gittim
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Aklını takmak deyimi, Aklına takmak anlamı,Aklını takmak deyiminin anlamı Aklına (aklını) takmak: Bir şeyi devamlı olarak duşunmek, bir fikre surekli olarak zihninde yer vermek ve zihni onunla meşgul etmek Onu nicin kırdım, aklıma takıldı duşunup duruyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Aklına koymak anlamı, Aklına koymak nedir,Aklına koymak deyimi Aklına koymak : 1 Bir şeyi yapmaya kesin olarak karar vermek 2 Bir fikri başkasına aşılamak Bu sene takıntısız sınıfımı gecmeyi aklıma koydum
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt