Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akla karayı secmek ne demek

Akla karayı secmek ne demek
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Akla karayı secmek anlamı,Akla karayı secmek nedir,Akla karayı secmek deyimi

Akla karayı secmek : Bir işi başarmak uğrunda cok yorulmak, sonuca kadar cok zahmet cekmek
0nu buluncaya kadar akla karayı sectim

Similar threads

Akla Karayı Secmek, Akla Karayı Secmek Anlamı, Akla Karayı Secmek Deyiminin oykusu, Akla Karayı Secmek Deyiminin Anlamı : Bir işi başarmak uğrunda cok yorulmak, sonuca kadar cok zahmet cekmek Seni buluncaya kadar akla karayı sectim
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Akla karayı secmek deyiminin ile ilgili resmi Akla karayı secmek ifadesi bir kişinin herhangi bir olay icin buyuk sıkıntılara katlanması, bu kişinin buyuk zahmet cekmesi anlamında kullanılmaktadır Ornek: Bu kotu gunlerimin ustesinden ailem olmadan gelebilmek icin akla karayı sectim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Akla karayı tercih etmek anlamı,Akla karayı seçmek nedir,Akla karayı yeğlemek deyimi Akla karayı yeğlemek : Bir işi sonra gelmek uğrunda çok yorgun düşürmek, sonuca değin çok zahmet çekmek 0nu buluncaya değin akla karayı seçtim*
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
“Konuşmak bir ihtiyactır ama guzel konuşmak bir sanattır Gayet hoş bir soz ve de cok doğru Konuşmadan yaşayamaz insan, konuşmadan yapamaz Ama “guzel konuşmak, bu cok başka bir şey Nedir guzel konuşmak? Şiirsel konuşmak mıdır? Ozlu konuşmak mıdır? Az konuşmak mıdır?Ya da acık konuşmak mıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hz Yunus Hikayesi nedir Yunus peygamberin Hikayesi HzYunus ve Balık Yunus aleyhisselam, Allahu Teala tarafından Asur medeniyeti merkezlerinden Ninova ahalisini doğru yola davet icin memur edilmişti Ninovalılar buyuk bir şer ve fesad icerisinde olduklarından Allahın elcisinin sozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt