Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

akla dumur yorumlar

akla dumur yorumlar
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
akla dumur yorumlar Akla Dumur Yorumlar 1) Ağzınla kuş tutsan ne kuşu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsınızAhmet Çakar 2) İyi püskürtmüş!Şansal Büyüka (Hakeme tüküren oyuncu için) 3) İkinci gol de Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un şeyinden olduTurgay Şeren 4) Yav Letonya'nın defansı kalas gibi, kessen iki oturma takımı bir masa yaparsın Erman Toroğlu 5) Muhabir kız: (2 dakika mülâkat yaptıktan daha sonra) Peki Rıza, fakat kısa bir aramız var, ben seni bırakmıyorum Rıza Çalımbay: Bırakma 6) Zago'nun saçsız kafasından kayan top hız kazanıyorShow Radyo spikeri (GençlerbirliğiBeşiktaş maçında) 7) Gooool!!! Koşul 21 hatta 31Juventus Udinese maçında Tv8 spikeri (Juventus'un 3 golünü aktarıyor) 25072001 tarihinde oynanan GalatasarayVllaznia Sampiyonlar Ligi 2 ön eleme turu birincil maçı Maç Kanal D'den yayınlanıyor ve İlker Yasin şakıyor: Ah Arif orda döndün mü vuracaksın taaak Ümit Karan, boyu 181 olmasına rağmen taymingi iyi, iyi vuruşuyor toplarla 9) Yediğimiz golü evvelden çalışmıştık!Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca (Galatasaray maçı sonrasında) 10) Derhal bas bas bağıran bir Sabri var, çok kötü basmışlar, inşallah manâlı bir şeyi yokturFatih Terim (Olympiakos maçı ardından) 11) Erman Toroğlu: Çeldi Şansal Büyüka: Çaldı Erman Toroğlu: Çeldi Şansal Büyüka: Çaldı Erman Toroğlu: Çeldi, çaldı işte (Erman Toroğlu ile Şansal Büyüka'nın mükemmel pozisyon yorumu Lig Pazarı) 12) Tenceren dibin kara, seninki senden karaTanju Çolak 13) Futbolda uğur yoktur Akıllıysan, güçlüysen, kuvvetliysen, en önemlisi zekiysen bir adım öne çıkarsın Uğur mu? Var Show TV'de Maraton programında Olan bir şeyi ileri geri oynatırsınErman Toroğlu (Gazete yazısında) 14) Alırız!Elazığspor Başkanı Ebedi Kültürlü (Elazığspor'un kondisyonu değildiyen muhabire yanıtı) 15) Baba, fakat Noel Baba gibi her lafa giriyorsun!Ziya Şengül (Ahmet Çakar'a) 16) Bakın mesele laf sokmaksa benden iyi kimse iyi söz sokamaz Başlayayım mı laf sokmaya?Ahmet Çakar (Programın başından beri kendisine laf sokan Ziya Şengül'e) 17) Ahmet Çakar: Bugüne dek Fatih Terim'in yönetimi esnasında 20'ye yakın yabancı gücenmiş Güntekin Onaylama: Tam sayısı 22 Ahmet Çakar: Global konuşuyorum ben 1 Erman Toroğlu: Şimdi hocam çizgi hakemi n'apıyo, Tommiks falan mı okuyor? Şansal Büyüka: Aman hocam ya, ben de okuyorum! 19) Ahmed Hassan saklıyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç!Sabri Ugan 20) Erman Toroğlu: Türkiye'de 3 büyük takım var: 1)Beşiktaş, 2)Galatasaray, 3)Beşiktaş Anladın mı Şansal? Şansal Büyüka: Hazır hocam da pozisyona bi göz atsaydık bari 21) Hasan Şaş şöyle eliyle 'Allah belanı versin hocam' gibilerinden bir hareket yaptıSüper Fm'de GalatasarayFenerbahçe maçı spikeri 22) Hiçbir Beşiktaşlı idareci maymun değildir, Beşiktaş başkanı da hayvan terbiyecisi değildir, Beşiktaş yönetim kurulu da hayvanat bahçesi değildir!Ahmet Çakar (İstifa eden Beşiktaşlı yöneticinin Idare kurulunda maymun gibiydik!sözünü değerlendiriyor) 23) Karpuz yata yata büyür, futbolcu oynaya oynaya oynarErman Toroğlu 24) Dünden bugüne bir günde gelinmezHıncal Uluç (Beşiktaş'ın değişen oyun tekniği ile ilgili muhteşem yorumu) 25) İlhan'ın az önce iki 45 dakika yani bir 90 dakika çıkaracak gücü yokAhmet Çakar 26) Ronaldo ile İToraman bu takımın emniyet sibobuKazım Kanat 27) Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler Bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense Ümit Aktan, GrasshopersGalatasaray maçında 2 RangersFenerbahçe maçında Fener'in kaçırdığı bir pozisyondan sonradan Ziya Şengül: Bu Bu Bu gol katliami başka bir şey yok 29) Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut Bülent Karpat 30) Can Bartu, ATV'de Besiktaş maçını yorumlarken: Walsh ikinci benzeri fazla etkisiz, kendisini oyunda hiç göremiyorum (Walsh devre arasında oyundan çıkmıştır) 31) Manchester UtdGalatasaray maçında Cantona Stumpf'a yaptığı faulden sonradan özür dilerken: Bir Fransız bir Almandan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor Ümit Aktan 32) Eee yan sevgi olayı Ercan (Italyan hakem Collina oyundan meydana çıkan Hagi'nin elini sikinca Tanju'nun Ercan Taner'e ettigi laf) 33) Abidin Aydogdu DanimarkaFransa maçını anlatırken, Zidane koşarken topa basar ve düşer: Evet Zidan'dan olağanüstü hareketler 34) Hatalı karar veren hakemi seyirciler protesto eder: Bu dünyadaki en yalnız millet hakemlerdir sevgili seyirciler, bu dünyanın her uygun böyledir Ümit Aktan 35) 80 lık İngiltere maçında 5 yada 6 golden daha sonra sunucu: Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk 8 golden sonradan: Maç bitti hala gol yiyoruz Olacak meslek değil  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt