Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

akciğere yararlı olan besinler hangileri ?

Hoş geldin! jankauskas tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
akciğere yararlı olan besinler hangileri ?
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
akciğere yararlı olan besinler hangileri ? Merhaba Akciğerlerimle ilgili bir problem çıktı ve doktorum akciğere faydsı olan birkaç sebze saydı, onları tüketmemi istedi Ben daha ayrıntılı data istiyorum bu konuda Akciğer için yardımsever yiyecekler neler ?  

Similar threads

Karaciğere yardımsever besinler karaciğere yardımcı besinler, yiyecekler, içecekler, sebzeler, çaylar, vitaminler, Merhaba Melek'leri bu yazımızda karaciğere yararlı oaln besinleri ve içecekleri ele alıyoruz Buyrun öğrenin dinç besleninkaracigerefaydalibesinler5c4fa2e6ecf52alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Sahurda tok tutan hangi yiyecekler yenmeli sahur sahur sofrası ramazan, oruç, iftar, sahur, tok tutan yiyecekler, acıktırmayan yiyecekler hangileri, neler yenmeli hakkında detaylı bilgiler 1549028125 1549028125...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Doymak bilmiyor musunuz? İşte sebebi Bir türlü doymak bilmiyorsanız masanızı donattığınız yiyeceklere bir göz atın Belki de seçiminizi hatalı yapıyorsunuzdur Çünkü bir takım yiyecekler sizi kurt gibi acıktırırken bazıları uzun süre tok tutar Peki hangi yiyecekler acıktırır, hangileri iştah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ilave besinler verirken !!! im bebeklerinizde ilave besine geçince bilgilerimizi yenilememiz lazımÖzellikle ek besinde uyarı edilecek noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum; 1548117054 1548117054 ekbesinlerverirken5c4feb694ad4aekbesinlerverirken5c4feb694ad4a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bazı besinler vardı ki, sağlık icin hem yararlı hem de zararlı olabilmekte ve bu besinlerin neler olduğunu da makalemizde sizler icin acıklamakta, bu besinlere karşı dikkatli bir tuketim yapmanız gerektiği Bazı besinler vardı ki, sağlık icin hem yararlı hem de zararlı olabilmekte ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,505Konular
982,818Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt