Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Akasya Ciceğinin Anlamı

Akasya Ciceğinin Anlamı
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Akasya Ciceği Anlamı,
Akasya Ciceğinin Anlamı Nedir

Pembe ya da kırmızı Akasya, guzellik, zerafet ve incekliği simgeler Bir erkekten bir bayana pembe veya kırmızı akasya giderse “seni beğeniyorum anlamına gelir
Aynı durum bir kızdan erkeğe giderse yine aynı anlam taşımaktadır

AKASYA (PEMBE VEYA KIRMIZI): Guzellik, zerafet ve incelik; Seni beğeniyorum
AKASYA (BEYAZ): Dostluk; Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşca
AKASYA (SARI): Platonik aşk, isimsiz aşık

Similar threads

Alfabetik cicek isimleri, Alfabetik ciceklerin isimleri, cicek adları, Cicek Ceşitleri, Cicek isimleri alfabetik, cicek isimleri ve Anlamları imagescicekisimlerialfabetikadlaricesitleri5afaebc1432d8 Cicek Anlamları ACELYA : Nefse hakimiyet ACELYA HİNT : “Gercek şu ki, herşey bitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Akasya Çiçeği Anlamı, Akasya Çiçeğinin Anlamı Nedir Pembe ya da kırmızı Akasya, alımlılık, zerafet ve incekliği simgeler Bir erkekten bir bayana pembe ya da kırmızı akasya giderse “seni beğeniyorum anlamına gelir Benzer koşul bir kızdan erkeğe giderse yine aynı amaç taşımaktadır AKASYA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Ciceklerin Anlamları Cicekler Hangi Anlamlara Gelir Hangi ciceğin ne anlama geldiği aşağıda listelenmiştir imageshangicicekneanlamagelir5af9d0810b02a Akasya (Pembe veya kırmızı): Seni beğeniyorum Akasya (Beyaz): Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz arkadaşca Akasya (Sarı): Platonik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
««« CİCEKLERİN DİLİ »»» ACELYA Nefse hakimiyet ACELYA (HİNT) Gercek şu ki, herşey bitti! ADACAYI Eşler arasında Biz iyi bir aileyizmesajıdır AKASYA (PEMBE VEYA KIRMIZI) Guzellik, zerafet ve incelik; Seni beğeniyorum AKASYA (BEYAZ) Dostluk; Bizimki temiz bir sevgi, belki biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Ciceklerin anlamları nelerdir Cicekler ve anlamları Hangi Cicek Ne Anlama Geliyor? imageshangicicekneanlamageliyor5b05ce2a42c7d Hangi ciceğin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, buyrun; ACELYA: Nefse hakimiyet ACELYA (Hint): Gercek şu ki, herşey bitti! ADACAYI: Eşler arasında Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt