iltasyazilim
FD Üye
Arakdaşlar bir kaç gün önce akasa viper fan ve akasa venom 775 skt Cpu soğutucusu aldım anakartımın üzerinde 3 adet fan çıkışı var Bunlardan ikisi 3 pin biri yanı işlemci fanı 4 pin ve ben yeni aldığım fanı düşük devirde kullanamak istiyorum yüksek devirde perfornmas çok çok iyi ama sessizlik daha önemli benim için Bu güzeden Aklımda bişiler geçti ve danışmadan yapmak istemedim soğutucunun fanıyla egzoz fanı aynı ve ikiside 4 pin buyüzden speed fan gibi programlardan kontrol olanaksız olmakta
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Normal şartlarsa bu iki soğutucu ses yapmaya bilir ama benim kasa yapısından kaynaklanan ufan bi sorunum fazla boş alanım yok o yüzden biraz iç içeler ve birbirlerini etkileyerek ses yapıyolar
Ben bunların güç kablolarını birleştirsem ve anakartın işlemci fanı çıkışı üzerinden güç alsam ve kotrolunu cpu üzerinden yapsam olurmu anartım ve diğer bileşenlere bi etkisi olurumu ?
Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Gpu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Veya sadece 4 pindeki, 4 pin i ona eklesem ???
Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden tşk
Normal şartlarsa bu iki soğutucu ses yapmaya bilir ama benim kasa yapısından kaynaklanan ufan bi sorunum fazla boş alanım yok o yüzden biraz iç içeler ve birbirlerini etkileyerek ses yapıyolar
Ben bunların güç kablolarını birleştirsem ve anakartın işlemci fanı çıkışı üzerinden güç alsam ve kotrolunu cpu üzerinden yapsam olurmu anartım ve diğer bileşenlere bi etkisi olurumu ?
Anakart Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Gpu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Veya sadece 4 pindeki, 4 pin i ona eklesem ???
Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden tşk