Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

akademisyenin araba arkası yazıları

akademisyenin araba arkası yazıları
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
akademisyenin araba arkası yazıları AKEDEMİSYENİN OTOMOBIL ARKASI YAZILARI Arattırma görevlim Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım Yüksek lisanslım Entelim fakat para bende Tek rakibim james joyce Entelsem günahım ne Varoluşcum İrdeleme beni, irdelerim seni Çenemdeki piercing değin yakınsın bana boğaziçili Ömur biter, nietzsche bitmez Rampaların ustasıyım rembrandtin hastasıyım Veri birikimimin getirisi olan aydin sifatının bana sağladıkları sağolsun Rahmetli de yapibozumcuydu Yapma demagoji alırım aklını, girme polemige yıkarım layık yargılarını Algıda seçiciysem günahım ne Tek rakibim kant Tekrar mi sen ronesanslı Freud'da sollardi Entelsin dediler kız vermediler Diyalektik bakar gözlerin O şu anda dadaist Sen sus, birikimin konuşsun imgelemim yeter Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 sene master ve doktora teri Feng Shui'nin hastasıyım rampaların ustasıyım Beatnik isen vur saza, nihilist isen bas gaza Kolaylık balzacta Bohemia ovası entel yuvası Fazla alanlarda imge olmaktansa Olumsuz alanlarda bir kir olurum  

Similar threads

Osmanlılarda fayton arkası yazıları medreselim (entelektüel) o şu anda yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) kolaylık islamda (neoalışılmış) padişahım fazla yaşa (oportunist) yezidim lakin akce bende babadan ogula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
kamyon yazıları A Alırsın Ford, olursun mortSensizlik mi? ASLA! Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seçiciysem günahım ne? Anılar da amaçsız Ankete lüzum değil eskiler daha iyi Askerin emaneti Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza Aşk çekenin, yol gidenin B Baba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Araba arkası yazıları 2019 Her sene gördüğümüz 2019 araba arkası yazılarını ( ama her sene dediğimiz için tüm yıllar anlamında ) Derhal sizlerle paylaşmak istiyoruz Gördüğünüz ve bildiğiniz araba arkası yazıları var ise bizlerle paylaşmak için konumuzun altından paylaşım yapabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Matematikçilerin araba arkası yazıları PiICODEyi 3 alacaksan güzelim, ben seni böyle de severim Hatalıysam hesap et: 2x2y 21 x+y 5 x ? y ? 3 bilinmeyenli denklem çözerim, geçme beni çok pis ezerim Küsüratım bile olamazsın Gülü soluncaya, seni lim x 0+ 1xICODEe kadar seveceğim En son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Allah korusun Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta Algıda seciciysem gunahım ne? Alırsın Chevrolet, yuvarlanırsın şarampole Alırsın ford,olursun lord Alırsın ford,olursun mord Alırsın Skoda, kalırsın yolda Anılar da anlamsız Ankete gerek yok eskiler daha iyi Askerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt