akademisyenin araba arkası yazıları AKEDEMİSYENİN OTOMOBIL ARKASI YAZILARI Arattırma görevlim Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım Yüksek lisanslım Entelim fakat para bende Tek rakibim james joyce Entelsem günahım ne Varoluşcum İrdeleme beni, irdelerim seni Çenemdeki piercing değin yakınsın bana boğaziçili Ömur biter, nietzsche bitmez Rampaların ustasıyım rembrandtin hastasıyım Veri birikimimin getirisi olan aydin sifatının bana sağladıkları sağolsun Rahmetli de yapibozumcuydu Yapma demagoji alırım aklını, girme polemige yıkarım layık yargılarını Algıda seçiciysem günahım ne Tek rakibim kant Tekrar mi sen ronesanslı Freud'da sollardi Entelsin dediler kız vermediler Diyalektik bakar gözlerin O şu anda dadaist Sen sus, birikimin konuşsun imgelemim yeter Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 sene master ve doktora teri Feng Shui'nin hastasıyım rampaların ustasıyım Beatnik isen vur saza, nihilist isen bas gaza Kolaylık balzacta Bohemia ovası entel yuvası Fazla alanlarda imge olmaktansa Olumsuz alanlarda bir kir olurum