Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ajda Pekkan Bulent Cavuşoğlu Aşkı

Ajda Pekkan Bulent Cavuşoğlu Aşkı
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ajda Pekkan Kvk Genel Muduru Bulent Cavuşoğlu Aşkı
Superstar Ajda Pekkan ve Bulent Cavuşoğlu aşk yaşıyor

imagesajdapekkanbulentcavusogluaski5ad1f2a1da4a2

Superstar Ajda Pekkan’la KVK Genel Muduru Bulent Cavuşoğlu yaklaşık 8 aydır birlikte Cavuşoğlu Ajda Pekkan aşkı yuzunden iki aydır evine uğramıyor

Eylul 2006’da evlenen ve Kasım 2008’de oğulları Efe Paşa’yı kucaklarına alan BulentTuğce Cavuşoğlu ciftinin evliliğinin Ajda Pekkan yuzunden catırdadığı bugunlerde herkesin dilinde

Cift arasındaki kriz, ilk kez gecen yıl mart ayında ortaya cıkmıştı KVK’nın Genel Muduru Bulent Cavuşoğlu’nun Pekkan’la bir konser organizasyonu icin goruşmek uzere tanışması, evindeki sorunların başlangıcı oldu

Tuğce Cavuşoğlu’nun (Eyilik), eşinin cep telefonunda mesajlar ve fotoğraflar yakalaması o donem basına da yansımış, arada ucuncu bir şahıs olduğu soylentileri dile getirilmişti

Tuğce Hanım’ın davetlerde tek başına gorunmesi, Bulent Cavuşoğlu’nun iki aydır eve uğramaması Ajda Pekkan’la ilişkisinin ciddi olduğu yorumuna yol actı İkilinin sadece konserlerde, Pekkan’ın kulisinde bir araya gelmesi, gozlerden uzak yerlerde buluşması bugune kadar ilişkinin ortaya cıkmamasına neden oldu Magazin kulislerinde Cavuşoğlu’nun Pekkan aşkı yuzunden boşanacağı da konuşuluyor

İtiraf gibi

Ajda Pekkan, 25 Temmuz’da İzzet Capa’yla roportajında, bu aşkın ilk işaretini verir gibiydi Pekkan, Capa’nın “Seni cok guzelleşmiş gordum Acayip dinamiksin, fena halde elektrik veriyorsun Bana kalırsa aşıksın sen sorusuna, “Cok teşekkur ederim ama yakışmıyor mu? Sana da tavsiye ederim aynısını Hayat bize bir defa bahşediliyor İnsan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli diye yanıt vermişti

En sevdikleri şarkı

Ajda Pekkan’la Bulent Cavuşoğlu’nun en beğendikleri şarkı ise Pekkan’ın “Kimse gormedi seninle beni dizelerinin olduğu “Bir Gunah Gibi şarkısı

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt