Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aile işi dizisi Hakanın sözleri

Aile işi dizisi Hakanın sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Aile işi Sözleri
Aile işi Hakanın sözleri

Gökten Adile Naşit Yağsa Bize Aliye Rona Düşer

En son elime geçen para üç Mecidiye

Yani Sami Bey Pek Bir aile kurduk ama kadro şampiyonlar ligi mis

Örnek bir baba bulduk öyle bir rol kesiyor Üstad Munir Özkul'u komplekse sokar

Oha Ne yazıyor benim yüzümde ekmeksiz yiyin mi?

Kudret abi sen ne yapıyorsun Bütün mahelleyi baş altında silkelesen 2000 Lira çıkmaz

Sami Bey inanın öyle bir tipler bulacağım ki o paraya aile de oynarlar 4+4+2 de

Eve Bakın Eve Çektik Titaniği altınıza, taksidi bitmeden batırmak mı istiyorsunuz?

Vitrinimiz azıcık nanay lakin vur kantara Maşallah 80 kiloyuz 79'u da kalp

Geçen Günkü halimi martılar görse acıyıp simit atardı

Uçurtması yok diye poşete ip bağlayıp uçuran adamdın ben lan!

Müjde otobüsün olayım akbili sen bas Kasap vitrinindeki koyunun olayım karafili sen sapla anla yahu

Vay arkadaş Abla dedik Bordo bereli çıktı iyimi!

Ya kızım al da beygir dercesine ortalamışım topu, sen kulübeye değiştirin beni diyorsun

Ya ben size Minur özkul ile Adile Naşit olacaksınız diyorum Siz Safiye ile Faik oluyorsunuz

Ya arkadaşlar Birlik ve beraberliğe gereksinim duyduğumuz bu günler de Ağzınıza kürekle vururum

Ya arkadaş kader size kombiyi kökle masraflar benden demiş, Siz biz bankamatikte yatarız diyorsunuz

Oğlum sendeki rahatlık sabahtan yattığın döşekte değil, sendeki ferahlık naneli şeker de değil

Dedeyi de 90+2 de çıkarıp yerine Umut Bulut'u sürelim oyuna ne dersin

Oğlum Kudret kezzabı Sek içirtir

Ooo Biz çakıya sap takana kadar hıyar'ın mevsimi geçecek

Vay Arkadaş yaa Bak kızım Mahmut Tuncer halayı bırakır, Gebelik 2 avuç içi iner, Messi Darıca Gençliğe transfer olur ama şu gördüğün bünye hayatta özür dilemez

Vay Arkadaş ,küçükken senin göbek bağını ordu evinin bahçesine mi gömdüler, sürekli emir komuta

Ya bi susunda motorunuz soğusun

Valla fazla gelmek isterdim ancak, kanaldan aradılar, Ankaralı bir türkücü halaybaşı stoğunu eritmiş, piste taze kan istiyorlar

Bakın misal, Babamız on numara Minur özkul, Annemiz Adile Naşit gülerken çaydanlık gibi kaynıyor

Cümbür Cemaat gülecek düğünde, sütun arkasına yerleşik aile gibi somurtmak değil *

858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt