Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

AIDS hastalarına yeni umut

AIDS hastalarına yeni umut
0
96

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Margarin ve Tereyağı arasındaki farkı biliyor musunuz?
· Her ikisi de hemen hemen aynı kaloriye sahiptir
· Tereyağı cok az daha fazla doymuş yağ oranına sahiptir 8 grama 5 gram
· Harvard Tıp Fakultesinin calışmasına gore tereyağı ile karşılaştırılınca margarin yemek kadınlarda kalp hastalığına yakalanma olasılığını %53 artırıyor
· Tereyağı yemek yiyeceklerdeki diğer besin oğelerinin emilimini artırıyor Tereyağının besinsel değeri yuksek olmasına rağmen margarinin cok duşuktur Cunku katkılıdır
· Tereyağı margarinden cok daha lezzetlidir ve diğer yiyeceklerdeki tadları zenginleştirir Tereyağı yuzyıllardır bilindiği halde margarin 100 yıldan az bir suredir yapılmaktadır

Ve şimdi margarine gelelim…
· Yağ asitleri cok yuksektir…
· Koroner kalp hastalığı riskini uce katlar…
· Toplam kolesterolu ve LDL’yi yukseltir (Kotu kolesterol)
· HDL’yi duşurur (iyi kolesterol)
· Kanser riskini beş katına cıkarır…
· Anne sutunun kalitesini duşurur…
· Bağışıklık sistemini zayıflatır…
· İnsulin tepkisini duşurur
İŞTE EN İLGİNC KISMI!
· Margarin plastikten yalnızca 1 molekul farklıdır
(Hidrojene demek molekuler yapısına hidrojen eklenmiş demektir) Kendiniz de deneyebilirsiniz: Bir paket margarine alın ve golge bir yere koyun İki gun icinde şunları gozlemleyeceksiniz Uzerinde bir tane bile sinek yok! (Bu size birşeyler anlatmalı)
Curumemiş ve kotu kokmamıştır Cunku hicbir besin değeri yoktur ve uzerinde hicbir şey gelişmez Hatta mikro organizmalar bile yerleşmez Neden? Cunku nerdeyse plastiktir Evdeki plastik kablonuzu eritip de tostunuza surer misiniz?
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt