Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ahzab suresi

Ahzab suresi
0
206

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ahzab suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu görmek, takva sahibi olmaya, kabir azabindan kurtulmaya, batildan uzak durmaya ve salihleri sevmeye isarettir

Similar threads

*Ahzab suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu bakmak, takva sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
Ahzab suresi Ahzab suresini rüyasinda okuyan ya da dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Rüyasinda enbiyadan birini görür, bilmedigi bir yerden yardim alir Ümit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete görede: Rüyada bu süreyi ya da ondan bir ayeti okudugunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ahzab suresini ruyasinda okuyan veya dinleyen kimse, dost ve akrabalarina haset edici olur Ruyasinda enbiyadan birini gorur, bilmedigi bir yerden yardim alir Umit etmedigi bir haberle karsilasir Bir baska rivayete gorede: Ruyada bu sureyi veya ondan bir ayeti okudugunu gormek, takva sahibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Ruyada Ahzab suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu gormek; takva sahibi olmaya, kabir azabından kurtulmaya, batıldan uzak durmaya ve salihleri sevmeye yorumlanır Ruyada birinin size Ahzab suresi okuduğunu gormek daha fazla ibadet etmenizi sağlamak icin size ornek olan birilerinin etrafınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Rüyada Ahzâb suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu bakmak; takva sahibi olmaya, mezar azabından kurtulmaya, batıldan uzaktan durmaya ve salihleri sevmeye yorumlanır Rüyada birinin size Ahzab suresi okuduğunu görmek daha artı ibadet etmenizi karşılamak için size misal olan birilerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
264
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt