elektronikci
FD Üye

Ahtapot Tarifi İçin Malzemeler
- 1 buçuk kilo ahtapot
- 5-6 diş sarımsak
- Kekik
- Pul biber
- 4 yemek kaşığı tereyağı
Ahtapot Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir tencerenin yarısına kadar su dolduruyoruz.
- Üzerine çelik süzgüyü katıp ahtapotları buharda 2 saat pişiriyoruz.
- Pişen ahtapotları tereyağında sarımsakla beraber 2-3dk kızartıyoruz.
- Üzerine baharatları ekleyip servis ediyoruz.
- Dilerseniz ahtapotun yarısıyla salatasını yapabilirsiniz. Onun içinde dilimlediğimiz ahtapotu zeytinyağı, limon ve sarımsak ekleyip servis edebilirsiniz.
Ahtapot Tarifi Fotoğraflı Yapılışı