Ahmet Özhan Boşanma Davası Açtı ahmet özhan ahmet özhan haberleri Sevgili melekler, bir süredir eşiyle arası limonsu olan Türk Müziğinin büyük isimlerinden Ahmet Özhan sonunda boşanma davası açtı Eşi kadar ihanetle suçlanan Ahmet Özhan haberleri, haberin detayları şöyle melekler 1548636804 1548636804 ahmetozhanbosanmadavasiacti5c4e528977aeeahmetozhanbosanmadavasiacti5c4e528977aee ahmetozhanbosanmadavasiacti5c4e528977aee Aile Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı boşanma dilekçesinde Eşim birincil evlendiğimiz günden beri 'beni diğer bir kadınla aldatıyor' diyerek kötüleme atıyor Yıllardan Beri manevi baskı gördüm ama sustumsözleriyle kendisini savundu Sabah gazetesinde yer alan habere tarafından; eşinin pervasızca para harcadığını ve darvanışlarıyla kendisini yok saydığını iddia eden Özhan İki çocuğumun annesi olmasına duyduğum saygı nedeniyle herşeyi içime atıp görmezlkten geldim Ruhsal dünyamdaki yalnızlığımı notalar ve musikiyle doldurdumdedi Eşinin kendisini izletip ona ait olmayan bir takım görüntüleri kullandığını da öne süren Özhan Yaptıkları bana sponsorlarımı kaybettirdi Kirada yaşıyorum Bana ait olan eşyalara bile hasar vereceğinden korkuyorumdedi Özhan Işık Halkası Soygazi'den boşandıktan sonradan Hatice Özhan'la evlenmiş çiftin iki çocuğu olmuştu Hatice Özhan eşinin Filiz A ile uzun süredir aşk yaşadığı ve dini düğün kıyarak onunla evlendiğini iddia etmişti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.