Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ahmet Maranki'den Astım İçin Bitkisel Çözümler

Ahmet Maranki'den Astım İçin Bitkisel Çözümler
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ahmet Maranki'den Astım İçin Nebati Çözümler Ahmet Maranki Astım Tedavisi Ahmet Maranki Astım Hastaları İçin Öneriler Astım hastalığı çekenler için Ahmet Maranki'nin tavsiyesi bazı nebati çözümleri sizlerle paylaşıyoruz meleklerahmetmarankidenastimicinbitkiselcozumler5c507ac8f0e9ealt 1548778181 1548778181 ahmetmarankidenastimicinbitkiselcozumler5c507ac92ca48ahmetmarankidenastimicinbitkiselcozumler5c507ac92ca48 ahmetmarankidenastimicinbitkiselcozumler5c507ac92ca48 Ahmet Maranki solunum yetmezliği çekenler için pratik ve şifalı bitki tariflerini açıkladı 10 adet karanfil, 10 adet karabiber, 6 adet zencefil, 5 adet tarçın, bir parça ısırgan otu ve 1 tutam ayva yaprağı 2 litre suya konulur ve 1015 dakika kaynatılırGünde 3 kadeh içilir Her içildiğinde bir arz ısıtılıp ve bir miktar balla tatlandırılıp içilmelidir 1 Kadeh kaynar suya 10 gram ısırgan yaprağı konur, 10 dakika bekletilir ve günde 34 kadeh içilir  

Similar threads

Ahmet Maranki'den Solunum Yetmezliği İçin Bitkisel Çare Ahmet Maranki nefes darlığı tedavisi, Ahmet Maranki astım için şifalı bitkiler, Ahmet Maranki nefes darlığına bitkisel çözüm nefes darlığı için bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki'nin öğüt ettiği bitkisel tedavi şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ahmet Maranki'den Alev Çökertmek İçin Bitkisel Öneriler Ahmet Maranki Alev Düşüren Tümör Ahmet Maranki Yüksek Ateş Düşürme Ahmet Maranki Ateş Düşüren Bitki Çayları Yüksek ateşi düşürmek için Ahmet Maranki'nin tavsiye ettiği nebati tedavi önerilerinden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ahmet Maranki'den Romatizma Hastalarına Bitkisel Çözümler Ahmet Maranki Romatizma Ahmet Maranki Romatizma Kürü Ahmet Maranki Romatizma İçin Şifalı Tümör Romatizma hastaları için nebati tedavi uzmanı AShmet Maranki'nin tavsiye ettiği bitkisel çözümleri sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ahmet Maranki'den Topuk Dikeni İçin Bitkisel Çare Ahmet Maranki Topuk Dikeni Tedavisi Ahmet Maranki Topuk Dikeni İçin Bitkisel Kür Topuk dikeni rahatsızlığı olanlar bitkisel tedavi uzmanı Ahmet Maranki'nin tavsiyesi nebati kür şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ahmet Maranki'den İshal Kesici Kür Ahmet Maranki ishal tedavisi Ahmet Maranki ishal kesici kür Yediklerinize dikkat etmediniz ve midenizi mi bozdunuz melekler ? O halde Ahmet Maranki'nin tavsiyesi ishal çare olan kürler tam size kadar Buyrunahmetmarankidenishalkesicikur5c5068ca33beealt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt