Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ah bu kadınlar hiç değişmeyecek

Ah bu kadınlar hiç değişmeyecek
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ah bu kadınlar hiç değişmeyecek Ah bu kadınlar hiç değişmeyecek Bir çift hiç konu?madan arabayla yolda gitmekteydi Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu Keçi, katır ve domuzlarla batmış bir çiftliğin yanında geçerken koca alaycı bir biçimde sorar: Akrabaların mı?karısı Evetdiye cevap verir ve ekler, Senin taraftan akrabalarımKelimeler Kocası karısına kadınların bir günde kaç sözcük kullandıgına dair bir makale okuyorduErkeklerin 15,000 kelimesine karşilik 30,000 sözcük Karısı yanıtladı: Sebebi erkeklere herşeyi yinelemek zorunda olmamızdır Kocası karısına döndü ve sordu Efendim?karısı Oluşum Bir gün bir adam karısına sordu: aynı zamanda nasıl ayrıca bu kadarısalak ayrıca de bu değin güzel olabildigini anlamıyorumKarısı yanıtladı: Açıklamama izin ver Allah beni sen albenili bul diye fazla hoş yarattı; Allah beni ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı! Erkekler bu herif yarışmalar için yeterli donanıma sahip degiller Allah erkegi kadından önce yaratmiş olabilir, fakat Şaheserden önce her vakit bir kaba eskiz id vardırahbukadinlarhicdegismeyecek5c4b6cb641382alt  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt