ah bi görsem ah yar bir bilsen içimdekileri sözleri Ah bir görsem bitirsem içimdeki özlemini Sana sıkıca sarılmak istiyordum Ah bir görsem bitirsem içimdeki özlemini bu değin zor gelmeyecekti senden sevginden caymak Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye galiba böyle de başarabilirim Ah bir görsem bitirsem içimdeki özlemini Fakat eğer hissedersen hayatından çekildiğimi bana sana geri dönmemem için kısmet dile Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen tek yapabildiğim yazmak olduğundan tekrar yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım lakin bu kez yeniden yazmamak üzere seni beynimde içimde bitirerek yazıyorum yada son vermek içinden gelerek Ne değin sürer bilmiyorum lakin ben senden sevginden sözünden dönmek istiyorum Tekrar senden habersizBen seni severken de senden habersiz sevmiştim Şayet de kendimden bile habersiz Dünyaları etrafında çevirmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim Kendimden ve senden habersiz küçük serçemmmolmuştun senÖyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni Sen birtanem din! Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özel'din Aşk Özel'di Yağmurda Aşk Başkadırdiyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeyeSonra bütün parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi Ne dek gerçeksen böylece yalandın Ve ben her seferinde en baştan başladımYeniden bir sondayım fakat bu kere bitmiş başlayacak gücüm değil Ben senden vazgeçmek istiyorum! Cümbür Cemaat gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorumSesini dinlemek için telefonlara sarılmaktan caymak ismini duyduğumda içimin titreyipgözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorumSenin benim için herhangi biri olman ne dek güç bir bilsenZaten basit olan ne vardı ama benim için;Sanki seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir fark yoktuVe ben daima sevgim yüzünden cezalıydımHiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümekyeni meydana çıkan filmleri birlikte izlemek saatlerce sana sarılı kalmaksadece fakat sadece bir kere olsun sana sarılıp uyumak bir sabahtan gözlerimi açtığımda yanımda seni bulmak isterken sen sevgimle utanmamı sağladığın için galiba doğrusu bir taneydin! İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi çılgın gibi sever olduğumda sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktumBu yüzden yalnızlıklarım ağlamalarım özlemlerim canını hiç acıtmadıBenim tarafımdan sevilmek olur ya de hayatında önemseyeceğin en son şeydi Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdimden hiç bahsetmeseydim Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum Ve Ben Şu Anda Senin Hayatından Gidiyorum! Ne vakit Temmuz da bir yağmur yağsa ben geceler'de ıslanıyor olacağımNe vakit bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım Ne vakit bir havuz görsem kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim Başaramadım Ben Kaybettim Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın Sana sımsıkı sarılmak istiyordum kokunu içime yıllarca bana yetecek değin çekerek sana sımsıkı sarılmak istiyordum Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorumBen artık gidiyorum Miniğim Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile Ve Lütfen Temmuz da yağmur yağdığında gecelerde gezme