Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ağzımda aşk’ın acımsı tadı

ağzımda aşk’ın acımsı tadı
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ağzımda aşk’ın acımsı tadı ardımda bana yaslanan kalp! artık kime yaslana… yaslandım kendime, karlanan gecede, üşürken ellerim muhasebemin ağırlığında terledim; ne de yalnızmışım meğer, ağlamak ne de fazla yakışırmış sîmama, sevmek yüreğime yaslandım kendime, adımlarım geri sayarken fütursuzca korkularımı bağladım içimdeki zindana, cesaretimin yaralarını sarıp yola sevdalandım ağzımda aşk’ın acımsı tadı, zihnimin kuyularında yusuf’un sevme sanatı, terliyorum ayazda; ateşim içimde… yaslandım kendime, tâ derûnumu vuran notaların söze dokunan tınısında, söze dokunan her yüreğin içimde bıraktığı izle, kendime teselliler verdim, omuz oldum kendime belimi bükmesin diye hazan, süpürdüğüm yapraklar yüreğimin meyveleri olmasın diye yaslandım kendime, içimin yakarışını dinleyeyim diye yasladım kelimelerimi can evime dualarıma, sustum… ve öldü(m) kelimeler(imle)! ölmek yakıştı bana eslem nokta! alinti  

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt