Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlatan Sozler

Ağlatan Sozler
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ağlatan Sozler

Ağlatan Sozler Kısa

Havam bozulmaya başladı yine Gozlerim de dolmaya Sanırım icimde bir yerlere sen yağdı gece gece

'Zamana bırakalım her şeyi' dedi Ya beni kime bırakacaksın, dedim sustu Bir daha oldum

Karın yağmasını onca zaman bekleyen cocuğun, mutlulukla yaptığı kardan adamı tek bir tekmeyle yıkan o kotu cocuk gibi yıktın işte hayallerimizi!

Ağlamak, iki damla gozyaşı değil,icindeki acıdırSevmek,onla olmak değil,onsuzkende sevmektirBeklemek,donmek değil,donmesede olumune sevmektir

Sevmek gozyaşı değildir akıp gitsin bir mevsim değildir zamanı gelince bitsin bir heves değildir gelip gecsin ve sevmek olum değildir OLUNCE BİTSİN

Hep Sevenlermi Ağlar Bu Hayatta? Hep Aşık Olanlarmı oLur Aşkının Uğruna? Hep Aşk Acısı Cekenlermi Dertleri Atar icine, işte Benimkide Bunlardan biri Artık Sonum Ya oLum Yada Bana Vereceğin Bir cozum

Seni Bir Guvercinin Aktığı Goz Yaşı Kadar Seviyorum Cunku Guvercinler Ağlayınca Olurler

Sen Yanimda Kal Varsin Hayat Bir masal Olsun Ben Yine Dinlerim O masali Varsin Yalan Olsun

Onun icin dunyaları yakarım dediğim insan Tuttu Beni Yaktı !

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!

alıntı

858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt