Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ağlatacak Sozler

Ağlatacak Sozler
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ağlatan sozler
ağlatan mesajlar
aşka dair ağlatacak sozler
sevgiye dair ağlatacak sozler

Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin

bestesiz bir şarkının ağlayan mısralarında buldum seni ağlama sevgilim bu devran dondukce seveceğim ben seni

Ağlayan Gozlerim Bir gun Mutlu Olucak Ozaman Sen Ağlıcaksın Benim Mutlu Olduğumu gorunce Kahrolacaksın!

Ağlıyorsam Sebebi Vardır Geceleri resmine Bakıp iciyorsam Bir Sebebi Vardır Herşeyin bir sebebi vardır Sebep Aşksa Herşey Vardır!

Ağlıyorsa Gozlerim Kurumuş Aşkımızın yeşermesi icindir bebeğim Sen Anlamazsın Ben Anlatıyorum Goz Yaşlarıma Seni

Kime Desem Adını Cıkmazlara giriyorum Ağlamak geliyor icimden Zor Tutuyorum kendimi Seni Severken Ağlıyor incilmiş yureğim

ben hayata Adınla Başladım Sevginle gozlerimi Actım, Şimdi Sevginle Ağlıyorum Adından nefret Duyuyorum

Bir gun Olursem haberim Sana Gelirse Mezarımın başına Sakın Gelme Sadece Elini Kalbine Koy Ve ozur dile belki ozaman mutlu olurum

Sıkıyor icimi bir parcan nefes alamıyorum o an! Ağlayan gozlerim Oldu Duman beni kendi Halime Bırak Oldun Artık Yalan!!!

Gecirdiğimiz gunlerde gulduğumuz yerlerde şimdi hazan ruzgarları esiyor gidiyorum ruzgarın estiği yere

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt