Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağlamak ile ilgili Ozdeyişler

Ağlamak ile ilgili Ozdeyişler
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ağlamakla ilgili Ozdeyişler
Ağlamak ile ilgili guzel Ozdeyişler
Ağlamak hakkında ozdeyişler
Ağlamak ile ilgili guzel sozler

Ağlamak, kadının tuzağıdır ( Mevlana)

Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalbleri birbirine bağlamaz ( JJ Rousseau)

Eğer guneşi gozden kacırdım diye gozyaşı dokersen, yıldızları da gozden kacırırsın ( R Tagor)

Similar threads

Ağlatan Mesajlar Ağlatan Mesajlar Kısa Duydum ki cok mutsuzmuşsun, demiştim sana giderken 'benim yerimi kimse tutamaz' diye İnanmamıştın Bir sonraki sessizliğim senin icin guzelim zamansız gelen ayrılıklar kalbimi yaralar ağlayan gozlerim elbet birgun aşk acısı icin değil hayat acısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
dilek ile ilgili ozdeyişler istek ile ilgili ozdeyişler arzu dilek istek ile ilgili guzel ozlu sozler arzulamak ile ilgili guzel anlamlı sozler İnsanlar istediklerine inanırlar ( Sezar) İnsan istediklerinin yarısını elde ederse, uzuntulerini iki kat coğaltmış olur ( Benjamin Franklin)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
anne baba ile ilgili ozlu sozler anne babayla ilgili guzel ozlu sozler anne baba hakkında ozdeyişler ebeveyn ile ilgili ozdeyişler Anneler cocukların aklından tutacakları yerde ellerinden tutarlar ( Drupanlaup) Ana kolları şefkatten yoğrulmuştur, cocuklar orada derin derin uyurlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Altın ile ilgili ozlu sozler altınla ilgili ozdeyişler altınla ilgili ozlu guzel sozler İnsanların altın'ı olcmek icin bir mihenk taşları vardır, insanları olcen mihenk taşı da altındır ( Thomas Fuller) Altınla kadın ancak dert ve kederden ibarettir(Şebusteri) Bilgic kafa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
AğlamakÜzerine Söylenenler mevlana ağlamak ağlamak mesajları mevlana AğlamakÜstüne Söylenenler​ Ağlamak da bir zevktir OVIDIUS Gözyaşı Dökmek, kadının tuzağıdır MEVLANA Bu güzellik ölümsüz kalmaz sevdiğim, Aşıkı ağlatan gülmez sevdiğimKATİBİ Ağlayanlar bir gün güler Gamlanma gönül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt