
Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi (Kıyır Kıyır Bir Lezzet) Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket margarin (250 gr)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı nişasta
- 1 paket vanilya
- 3,5 su bardağı un
- 1 çay bardağından bir parmak eksik sıvı yağ
Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi (Kıyır Kıyır Bir Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar sizleree mükemmel bi kurabiye tanımı ile geldimm????misafirlerinize severek yapacağınız favori kurabiyeniz olacak denemeyen kalmasın ????????kaydetmeyi unutmayın????.
- Yoğurma kabında un hariç tüm gereçleri yoğurup karıştırıyoruz.
- Akabinde unu denetimli halde yavaş yavaş ekleyip yoğuruyoruz.
- Elimize bir modül alıp tahta üzerinde yuvarlayıp uzatarak hal veriyoruz üzerini elimizle hafif bastırıp fotoğraftaki üzere çatal ile form veriyoruz kesiyoruz.
- Tepsiye düzelip evvelce ısıtılmış fırında çok hafif pembeleşene kadar yaklaşık 25-30 dk pişiriyoruz.
- Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri seripip servis edebilirsiniz.Deneylere afiyet olsun. Yorumlarınızı bekliyorum ????.