Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağızda Dağılan Etiyle Patlıcan Kebabı

Hoş geldin! bushcrafter tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ağızda Dağılan Etiyle Patlıcan Kebabı
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
agizda-dagilan-etiyle-patlican-kebabi.jpg

Ağızda Dağılan Etiyle Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Gereçler

  • 4 -5 adet patlıcan
  • Yarım kg bol yağlı kıyma
  • 1 yemek kaşığı kadar kuyruk yağı
  • 2 adet domates
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı
  • Yanına közlenmiş biber

Ağızda Dağılan Etiyle Patlıcan Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patlıcanlarımızı güzelce yıkayalım.
  2. Patlıcanları soymadan serçe parmak uzunluğunda keselim.
  3. Başka taraftan kıymanın içine kuyruk yağını, tuzunu, karabiberini, sarımsağını rendeleyip koyup yoğuralım.
  4. Tepsimizi alalım bir patlıcan bir kıyma bir patlıcan bir kıyma.
  5. Patlıcan ve kıymalar bitene kadar süreci tamamlayalım.
  6. Ortasına domatesleri 4 e bölüp atalım.
  7. En son üzerine az tuz serpip zeytinyağını üzerinde gezdirelim.
  8. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat kadar pişirelim.
  9. Fırınlar farklı olduğu için siz patlıcanlar yeterlice pişen kadar durdurun.
  10. Fırından çıkardığımız kebabı közlenmiş biber ve ayran ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :).
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt