nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 37
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Ağız kokusunun en büyük etkenleri karaciğerin yeteri dek iyi çalışmaması, hormonal bozukluk veya ağızda meydana gelen yara, diş ve dişle ilgili ortaya çıkabilecek bütün problemler ağız kokusunun en büyük etkenleridir
Ağız kokusu bununla birlikte ayrı bir hastalık haberci*si olabileceği için hiç süre kaybetmeden doktora gidip reel nedeninin ne olduğunu bulmak gerekir
Kullanılan malzemeler:
Kuru üzüm
Mersin ağacı yaprağı
Hazırlanışı:
Bir su bardağı kuru üzüm ve bir parça mersin ağacı yaprağı alınarak bir vahşi konur Macun kıvamına getiri*lene kadar karıştırılır ve yenir
Kullanılan malzemeler:
Bal
Karanfil
Mesteki
Tarçın
Hazırlanışı:
Tüm malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir barbar konur Ayrıntılarıyla ezilerek toz haline getirilir Yeteri değin bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir
Kullanılan malzemeler:
Bal
Gül Kurusu
Hindistan Cevizi
Karanfil
Meyan kökü
Öd Ağacı
Tarçın
Hazırlanışı:
Bütün malzemelerden üçer tatlı kaşığı alınarak bir ka*ba konur Iyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri dek bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir
Kullanılan malzemeler:
Gül
Kekik
Meyan kökü
Nane
Su
Hazırlanışı:
Bütün malzemelerden iki tutam alınarak bir vahşi ko*nur Yeteri dek su eklenerek bir gece boyunca bırakı*lır sonra bu istikrarsız ağızda gargara gerçekleştirmek suretiyle uygulanır
Ağız kokusu bununla birlikte ayrı bir hastalık haberci*si olabileceği için hiç süre kaybetmeden doktora gidip reel nedeninin ne olduğunu bulmak gerekir
Kullanılan malzemeler:
Kuru üzüm
Mersin ağacı yaprağı
Hazırlanışı:
Bir su bardağı kuru üzüm ve bir parça mersin ağacı yaprağı alınarak bir vahşi konur Macun kıvamına getiri*lene kadar karıştırılır ve yenir
Kullanılan malzemeler:
Bal
Karanfil
Mesteki
Tarçın
Hazırlanışı:
Tüm malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir barbar konur Ayrıntılarıyla ezilerek toz haline getirilir Yeteri değin bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir
Kullanılan malzemeler:
Bal
Gül Kurusu
Hindistan Cevizi
Karanfil
Meyan kökü
Öd Ağacı
Tarçın
Hazırlanışı:
Bütün malzemelerden üçer tatlı kaşığı alınarak bir ka*ba konur Iyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri dek bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir
Kullanılan malzemeler:
Gül
Kekik
Meyan kökü
Nane
Su
Hazırlanışı:
Bütün malzemelerden iki tutam alınarak bir vahşi ko*nur Yeteri dek su eklenerek bir gece boyunca bırakı*lır sonra bu istikrarsız ağızda gargara gerçekleştirmek suretiyle uygulanır