iltasyazilim
FD Üye
Ağız kokusu için nebati kürler
Ağız kokusu için bitkisel yöntemler
Ağız kokusuna nebati çözümler
Ağız kokusu sadece insanın kendisini değil çevresinde yer alan insanları da rahatsız eder Lakin kimi insanlar ne yaparsa yapsın ağız kokusundan kurtulamaz Ağzı kokusunun sebepleri çeşitlidir Bazan bu koku bir hastalık habercisi de olabilir Mutlaka bir doktora artan bir şekilde gereken tetkik ve tetkikleri yaptırın eğer rahatsızlık laf konusu değil ise ağız kokusundan kurtulmak için size bir kaç doğal öneride buluınacağız
1 Tanım :
Malzemeler:
Kuru Üzüm Mersin Ağacı Yaprağı Hazırlanışı: Bir su bardağı kuru üzüm ve bir parça mersin ağacı yaprağı alınarak bir barbar konur Macun kıvamına getirilene kadar karıştırılır ve yenir
2 Tanım :
Malzemeler:
Bal Karanfil Mesleki Tarçın Hazırlanışı: Bütün malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir vahşi konur Iyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir
3 Tanımlama :
Malzemeler:
Bal Gül Kuruşu Hindistan Cevizi Karanfil Meyan kökü Öd Ağacı Tarçın Hazırlanışı: Bütün malzemelerden üçer tatlı kaşığı alınarak bir barbar konur Adamakıllı ezilerek toz haline getirilir Yeteri dek bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir *
Ağız kokusu için bitkisel yöntemler
Ağız kokusuna nebati çözümler
Ağız kokusu sadece insanın kendisini değil çevresinde yer alan insanları da rahatsız eder Lakin kimi insanlar ne yaparsa yapsın ağız kokusundan kurtulamaz Ağzı kokusunun sebepleri çeşitlidir Bazan bu koku bir hastalık habercisi de olabilir Mutlaka bir doktora artan bir şekilde gereken tetkik ve tetkikleri yaptırın eğer rahatsızlık laf konusu değil ise ağız kokusundan kurtulmak için size bir kaç doğal öneride buluınacağız
1 Tanım :
Malzemeler:
Kuru Üzüm Mersin Ağacı Yaprağı Hazırlanışı: Bir su bardağı kuru üzüm ve bir parça mersin ağacı yaprağı alınarak bir barbar konur Macun kıvamına getirilene kadar karıştırılır ve yenir
2 Tanım :
Malzemeler:
Bal Karanfil Mesleki Tarçın Hazırlanışı: Bütün malzemelerden yarımşar su bardağı alınarak bir vahşi konur Iyice ezilerek toz haline getirilir Yeteri kadar bal eklenerek macun kıvamına geldiği zaman yenir
3 Tanımlama :
Malzemeler:
Bal Gül Kuruşu Hindistan Cevizi Karanfil Meyan kökü Öd Ağacı Tarçın Hazırlanışı: Bütün malzemelerden üçer tatlı kaşığı alınarak bir barbar konur Adamakıllı ezilerek toz haline getirilir Yeteri dek bal eklenerek macun kıvamına geldiği vakit yenir *