Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ağır basmak ne demek

Ağır basmak ne demek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ağır basmak anlamı, Ağır baskın yapmak nedir, Ağır akın etmek deyimi

Ağır baskın yapmak: 1 Ağırlığı pozitif varmak
2 Bir işte etki etmek, gücü üstün gelmek, istediğini yaptırmak
Politik gücü ağır basınca ihaleyi kazandı*

Similar threads

Ağır basmak anlamı, Ağır basmak nedir, Ağır basmak deyimi Ağır basmak: 1 Ağırlığı fazla gelmek 2 Bir işte etkili olmak, gucu ustun gelmek, istediğini yaptırmak Politik gucu ağır basınca ihaleyi kazandı
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Geri baskın yapmak anlamı, Geri basmak nedir, Geri basmak deyimi, Geri geri gitmekHeyecanlanınca geri basmaya başladı*
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ağır Basmak, Ağır Basmak Anlamı, Ağır Basmak Deyimi, Ağır Basmak Deyiminin Anlamı : Ağırlığı fazla gelmek anlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
AĞIR GELMEK anlamı, AĞIR GELMEK nedir, AĞIR GELMEK deyimi AĞIR GELMEK: 1 Ağrına gitmek, onuruna değmek Yargı etmediğim şu sözler öylesine ağır geldi ancak bana 2 yapılması güç varmak Bu yaştan sonra inşaat işlerinde çalışmak bundan böyle ağır geliyor benim gibi ihtiyara*
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gaflet hücum etmek anlamı Gaflet basmak nedir Gaflet basmak deyimi Uykusu ulaşmakSiz konuşurken beni bir gaflet bastı oysa hiç sorma, sizin konuştuklarınızı anladım diyemem*
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,505Konular
982,679Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt